Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Közlekedés / Kinek lesz jó a 4-es metró?

Kinek lesz jó a 4-es metró?

Kinek lesz jó a 4-es metró? információk

Elindult a 4-es metró, ezzel jelentős változásokat hozva a budapestiek és a vidéki diákok életébe is. A megnyitó óta mind a külföldiek, mind a helyiek nagy lelkesedéssel ismerkednek a frissen átadott járattal, de az újdonság erején túl, biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb a kényelmi és praktikus szempontok is legalább ilyen fontosak lesznek. Próbautunk során több nagyszerű lehetőségre lettünk figyelmesek, amik mindenképp megkönnyíthetik városi életünket.

Vidéki egyetemistaként, ha épp vonattal érkezünk föl Pestre, a Keletiből vagy épp Kelenföldről mostantól átlagosan 6-7 perc alatt érhetünk be a Corvinusra és a BME-re. Ráadásul mindezt az eddigi buszozás helyett jóval kényelmesebben tehetjük meg, hiszen az állomásokon működő lifteknek hála, a csomagokkal még lépcsőznünk se kell.

Ha egy hétvégi vásárolgatás során nem találjuk meg az Aréna Pláza boltjaiban a nekünk megfelelő színű vagy méretű ruhadarabot, alig 10 perc alatt már az Alleban próbálhatunk szerencsét. De ha esetleg épp a fehérvári úri vásárcsarnok kínálatával lennénk elégedetlenek, pár perc alatt már a Fővám téren lehetünk, és ott nézelődhetünk tovább.

Azzal, hogy a két nagy bevásárlóközpont ennyire közel került egymáshoz, még azt is megengedhetjük magunknak, hogy egy hirtelen jött filmnézős ötlet alkalmával, a helyi vetítésről épp lecsúszva még gyorsan átmetrózzunk a pár megállóra lévő másik IMAX-be, és ott üljünk be a kiszemelt mozira. Viszont ha épp a felújított Erkel színházba látogatnánk el egy előadásra, akkor is nyugodtan otthon hagyhatjuk az autót, és a késő estig közlekedő metróval anélkül is hazajuthatunk, hogy a sötét VIII-dik kerületi utcákon kéne elsétálnunk a Blahához vagy Keletihez.

Azonban, sokaknak talán mégis az lesz az első és legkellemesebb tapasztalata, hogy az óraátállítás ellenére hétfőn mégsem kell majd egy órával korábban felkelniük ahhoz, hogy időben beérjenek a munkahelyükre.

Forrás: budapestwithus.hu
Nagy Gábor - Budapest With Us


Fizetett hirdetés

Még több Blog Budapesten

Jäger Master Tempo DJ verseny

Egyedülálló tehetségkutató indult a neten április 29-én: a Jäger Master Tempo weblapjá......

Parkolás Budapesten

Budapesti lakosok vagy a fővárosban dolgozók egyik mindennapi problémája a parkolás, a megfelel...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Címkék

Közlekedés,

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Máj 30

Debrecen Drive – Minden ami gurul
Május 30-31-én a pünkösdi - egyben gyereknapi - hétvégén második alkalommal ismét jön az ország...
Debrecen

Jún 12

Oldtimer Show
A kialakult járványveszély miatt a 2020-as Oldtimer Show megrendezését két hónappal odé......
Budapest

Júl 09

Jade Spirit Fesztivál 2020
2020 nyarán is várja a kiszakadni, feltöltődni, a testileg és lelkileg pihenni vágyókat a dunav...
Érd

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budapest

    

Partnereink
Facebook