Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Főzdefeszt 2013

1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér -

Főzdefeszt képek

  •  - Főzdefeszt
  •  - Főzdefeszt
  •  - Főzdefeszt
  •  - Főzdefeszt

Főzdefeszt információk

A Főzdefeszt 2013-as, idei második köre is élesítve, szeptember 6. és 9. között, 'Planet of The Hops' felkiáltással irány ismét a Mikszáth tér és környéke!
 

Sörben is az igazság!

"Szeptember 6.-án délben hatodszorra nyit meg a Főzdefeszt, az első magyar kézműves sörfesztivál, mely három éve szűzföldet tört föl a magyar gasztronómiának, melyből azóta nyüzsgő kolónia lett, számtalan szereplővel. Ha valaki még mindig nem kóstolt magyar kézműves sört, az őszi Főzdefesztnél jobb alkalmat nem is kereshetne az ismerkedéshez." (Hivatalos beharangozó folytatása a 'Sajtóanyagok' fülön)

Az Első Hazai Kézműves Sörfesztivál célja, hogy reflektorfénybe állítsa a lassan ismét magára találó hazai sörfőzést, és egy hétvégére összehozza a fogyasztókat, a kocsmárosokat és a sörfőzőket, hogy kóstoljanak és beszélgessenek, és szövetkezzenek a magyar sör jövője érdekében.

A sörök mellé a Mikszáth téri vendéglátósok jóféle fogásokat ajánlanak. Lesz itt eszem-iszom, oltári hangulat. Egy szó, mint száz, nehéz manapság olyan fesztiválba botlani, ahol mindenféle körítés nélkül pont azt kapjuk, amiért odamegyünk, ami tényleg arról szól, hogy egy jó társasággal lazulunk egy ízeset, de a szeptember 6 és 8 között a Főzdefeszt immár hatodik alkalommal bizonyítja, hibátlanul teljesíti a fenti kitételeket.


Főzdefeszt 2013 I. kör: 2013. június 7-9
Főzdefeszt 2013 II. kör: 2013. szeptember 6-8.



További aktuális Főzdefeszt infókért katt a többi fülre!


 

Adatforrás: Főzdefeszt
Szöveg: varosom.hu

 

A Főzdefeszt 2013-as, szeptemberi sörfőzdéi, standjai, sörei:

ALAKOR SÖR

ARMANDO_OTCHOA:

  • Oldskool Classic Grabanc IPA
  • Freaky Wheaty Gribanc (hidegmálnázott búzasörélesztős Grabanc)


BÁZIS Sörfőzde:

  • KontinentALE


BIMBEER:

  • Rotkelchen Altbier


BORS:

  • Tuck Barát
  • Sherwood Ale
  • Little John
  • Anonymus
  • Marian Maid


BÉKÉSSZENTANDRÁSI Sörfőzde:

  • Ogre Söre
  • Fekete Korsó
  • Fekete Áfonyás Sör
  • Kék Szilvás Sör
  • Meggysör
  • Betyár Király
  • Black Rose


BRANDECKER Sörfőzde:

  • Brandecker Világos
  • Brandecker Barna
  • Bodzás Barna
  • Bodzás Világos
  • Márton Szűretlen Pils
  • Narancsos világos


DOMJÁN Sörfőzde:

  • Domján Világos
  • Elefánt Barna
  • Meggyes Sör
  • Jubileum 20


FÓTI Kézműves Sörfőzde:

  • Keserű Méz
  • Fóti Zwickl
  • Fóti Pils
  • Sörapu Narancsos-Mézes Gyömbérsöre
  • Hammurappi Gold +21


FRANZBERGER:

  • Franzberger Világos
  • Franzberger Barna


GYERTYÁNOS:

  • Elixir 18
  • Hámori meggy
  • Hámori banán
  • Hámori keserű csoki
  • Hámori világos


HBH:

  • Szűretlen Világos
  • Szűrt Világos


HOPFANATIC:

  • Splash
  • Bitterfly
  • Celeste
  • White Hops
  • NoHopLimit
  • Kókuszos California Pale Ale


KALTENBERG Sörház:

  • Kaltenberg Szűretlen Vörös
  • Kaltenecker Szűretlen Világos


KALTENECKER Sörfőzde:

  • B27
  • Málnás Marzen
  • Blues IPA
  • Chopper IPA
  • Kávés Brokát
  • Kras 10


KAPUCINUS:

  • Kapucinus Világos
  • Kapucinus Barna
  • Kapucinus Söröstyén
  • Bodzás Világos
  • Meggyes barna


KÁRPI:

  • Kárpi szűretlen búza
  • Kárpi világos
  • Kárpi szűretlen világos


KÉTBALKEZES Sörfőzde:

  • Der Fehler


KISSLER:

  • Kissler Világos
  • Kissler Barna
  • Kissler Fito
  • Kissler Feketeberkenyés


KÖLESES:

  • Köleses sör
  • Dupla Köleses Sör
  • Mézes Köleses Sör


KRULIS:

  • Távoli Galaxis
  •  

LEGENDA Sörfőzde:

  • Zöld Király Pale Ale
  • Black Jack Black IPA
  • Olaszházi Meggyes
  • Olaszházi Áfonyás
  • Olaszházi Birsalmás
  • Olaszházi Epres Sör
  • Olaszházi Vörös Ribizlis
  • Olaszházi Fügés
  • Brutal Bitter
  • Pokerface
  • Jokerface
  • James Brown Ale
  • Sixfingers Weisse


MEGGYESBODZÁSI Sörfőzde:

  • Meggyes
  • Világos
  • Barna


NÉMETH ANTAL:

  • Napalm
  • White Shadow


PALÓC:

  • Palóc Világos
  • Palóc Barna
  • Palóc Búza
  • Palóc Vörös


RIZMAJER:

  • Szebeni Világos
  • Rizmajer Gyömbéres Világos
  • Rizmajer Cingulus Porter
  • Rizmajer Kukoricás Cortez
  • Rizmajer Konyakos Meggyes Sör


SERFORRÁS:

  • Serforrás Világos
  • Serforrás Barna
  • Serforrás Porter
  • Serforrás IPA
  • Korty


SÖRÖK A MÖSZJÖ VEDRÉBŐL:

  • Citra IPA


STARI:

  • Stari Premium Pils
  • Stari Ír Vörös
  • Stari Kriek Meggysör
  • Stari Szilvás Sör
  • Stari White Horse Búzasö
     

SZARVASI Sörfőzde:

  • Szarvasi Világos
  • Szarvasi Meggyes
  • Szarvasi Citromos
  • Szarvasi Almás
  • Szarvasi Ír vörös


TIBEER:

  • Dühös


ZIP'S Brewhouse:

  • zip's weissbier
  • zip's saison
  • zip's stout
  • zip’s oktoberfest
     

A Főzfefeszt 2013-es programjai


Sör, azaz házi sör és persze remek hangulat!


Főzdefeszt 2013-ősz térkép
(Katt a képre a nagyításért)

Főzdefeszt 2013 sajtóanyagok:
 

6. Főzdefeszt 2013.09.06-08 Mikszáth Kálmán tér – Szabó Ervin tér
PLANET OF THE HOPS

 

Budapest, 2013.08.26 - Szeptember 6.-án délben hatodszorra nyit meg a Főzdefeszt, az első magyar kézműves sörfesztivál, mely három éve szűzföldet tört föl a magyar gasztronómiának, melyből azóta nyüzsgő kolónia lett, számtalan szereplővel. Ha valaki még mindig nem kóstolt magyar kézműves sört, az őszi Főzdefesztnél jobb alkalmat nem is kereshetne az ismerkedéshez.

Sokszor érezzük, hogy a globalizáció csúnyán kibabrált a sörkultúrával, amikor letarolta a sokféleséget és egyneműsítette a világ söreit, de félre a borongással! A globalizáció mostantól nekünk dolgozik! A komlószüret világméretű ünneppé vált, és ma már a hazai sörfőzők is szinte szabadon válogatnak a világ különféle termőhelyein szüretelt komlókból. Így vált lehetségessé, hogy a Mikszáth téren szeptember 6-tól 8-ig olyan magyar söröket kóstolhatunk melyekben az amerikai Cascadia régióban, innen 8000 kilométerre termett komlókon már nem is nagyon csodálkozunk. Az Új-Zélandi Galaxy komló a Távoli Galaxissal már beírta magát a hazai sörtörténelembe, nemkülönben a Wai-iti és a Waimea, melyek szintén a Csendes Óceán gyümölcseit idézik fel a sörben. De nem csak ennek lehet örülni: a közelebbi komlóvidékek is felébredtek és hatalmas komlónemesítési hullám indult be Bajorországban, hogy az ezeréves komlótermesztési hagyomány lépést tarthasson a mai elvárásokkal, és ma már Hallertauban is termesztenek amerikai eredetű és ízvilágú citrusos komlókat.

A komlózás módszerei is finomodnak hazánkban, a hidegkomlózás (amikor a könnyed, virágos aromák megtartása érdekében nem forraljuk fel a komlót) ma már csak szándék kérdése, és készülnek sörök folyamatos komlózással.

Komlószüretre fel! Ha már nem nyúlnak az égbe a komlópalánták a Kálvin téren, ezért személyesen nem igazán tudunk komlót szedni, akkor legalább a szánkkal segítsük a munkájukat – ne szedjék hiába! Hátha lassan beindul a magyar komlótermesztés és nekünk is sikerül kitenyészteni egy izgalmas hazai faját, melyért majd új-zélandi sörfőzők fognak sorban állni a nemzetközi komlópiacon.

Idén is telipakoljuk kézműves sörrel a Mikszáth teret, mindennapi ivósörökkel, veretes európai klasszikusokkal vagy éppen olyan különlegességekkel, mint a hidegmálnázott búzasörélesztős IPA vagy a kókuszos california pale ale.

A két új főzde – a Legenda és a Hopfanatic - mellett, akik tavasszal bemutatkoztak már a feszten, most ősszel bemutatkozik egy eddig bujkáló magyar főzde, a nyírlaki Sümeg Beer, akik ha minden igaz, meg tudják főzni a tökéletes friss bajor házi-sört. Hasonló témában utazik az utoljára az első Főzdefeszten szereplő táborfalvai HBH , és az üllői Franzberger akit most ismét meg lehet kóstolni. Továbbá meghívtuk az utóbbi évek egyik legizgalmasabb kezdeményezésének számító magyar biosört, ami idén nyáron vált először kóstolhatóvá több évnyi fejlesztés után. Az Alakor Sör egyelőre csak üveges kiszerelésben mutatkozik be. Több év után először, idén új helyszínnel is bővül a Főzdefeszt: a Nemzeti Múzeum kertjében nyíló Múzeum Ligetben a legnépszerűbb magyar kézműves sörökből álló válogatást kóstolhat a nagyérdemű.

Izgalmas új ízekben ezen az őszön sem lesz hiány. Hiába lesz valaki gerillából sörfőzdés, a vér nem nyugszik, Kiss Hopfanatic Tamás egy kókuszos california pale ale-lel veri ki a biztosítékot. A kókuszreszelék a cefrézés során kerül a sörlébe, és később kiszűretik, de a gyümölcsös, trópusi komlótrió (Amarillo, Simcoe, Galaxy) aláhúzza a tropikus aromákat. Kővári Gergely alias armando_otchoa szintén humoros kedvében volt, és a Grabanc búzaélesztős változatába a szép komlókoszorú (Chinook, Citra, Cascade, Palisade) mellé most belepakolt 20 kg málnát. A hidegmálnázott Freaky Wheaty-t jóindulatúan Gribancnak keresztelte. Eljött a fekete IPA-k ideje is. Ebben a műfajban keveredik az újhullámos amerikai komlók zsibbasztó és citrusos eleganciája az erősen pörkölt maláták ódon komorságával, hogy egy egészen meredek stílust hozzon létre. A rákosszentmihályi Legenda a 8,2% Black Jack IPA-val fog villogni, melyben 4 féle komló (Citra, Amarillo, Cascade, Warrior, Chinook) igyekszik lépést tartani a sok feketére pörkölt maláta adta keserűséggel. A rozsnyói Kaltenecker is megérezte az idők szavát, és a rá jellemző számtalan különlegesség (pl. B27 – a Kárpát medence legexkluzívabb tokaji aszús barley wine-ja) mellett megfőzte a maga fekete IPA-ját, amit Blues IPA néven kóstolhat az érdeklődő. Grapefruitos csokoládé, szellemiségében fekete blues, dúdolj hozzá Jimmy Hendrixet és forgasd a nyelveden a Chinook, Saphyr, Cascade és Summit komlók citrusos keserűségét. A nyárkezdő Weizen Terror stílusújdonsága, a búzaIPA szintén kezdi felkelteni a sörfőzők figyelmét. Júniusban még csak Kiss Tamás azóta sokat finomodott és most is kóstolható White Hopsa képviselte ezt a stílust, idén azonban már a Főzdefeszten először bemutatkozó gerillasörfőző, Németh Antal is megfőzte a maga búzaIPA-ját a rozsnyói Kaltenecker üstjeiben. És csak hogy lássuk, hogy van még az amerikai komlónál is izgalmasabb, újabb irányzat, ebbe újhullámos bajor komlót tett, melyet a bajor komlómesterek az amerikai és európai fajták keresztezéséből nyertek. A White Hops Cascade-dal és Amarillóval támad, Németh Antal White Shadow-jába Mandarina Bavaria került, amit itthon talán még soha senki nem is kóstolt.

De mielőtt átesnénk a ló túloldalára, meg kell említenünk, hogy nem csak újvilági komlókkal lehet jó sört készíteni. A miskolci Zip’s például ritkán használ ilyesmit, mégis egyre jobbak a söreik, köztük a hazánkban egyedül általuk főzött belga aratósörrel, a könnyű és pezsgő Saisonnal, amit a klasszikus East Kent Golding komlóval fűszereznek, illetve a szezonális Oktoberfest sörrel, ami az egyik legfinomabb bajor komlót, a Perlét kapja. Hagyományos európai komlókban gondolkodni legalább annyira hitvallás, mint újvilágiakat használni. A Bázis Sörfőzde egyenesen Continent ALE-nek nevezi a kontinentális komlóktól keserű ale-jét.

Ami azt illeti nem csak a komlók terén szabadult el a magyar sörfőzők fantáziája. Az alapanyag-importőrből lett sörfőző, a Legenda sörmestere, Olasz, a Zöld Király nevű Pale Ale sört Maris Otter malátából főzi, amit eddig csak a legválogatósabb angol sörfőzők használtak. A malátán túl is érdekes dolgok kerülnek a sörbe. A dombóvári Kissler a tavalyi homoktövises-bazsalikomos sikere után idén feketeberkenyét és csipkebogyót tett a sörbe, melynek nevet találni már a Főzdefeszt közönségének feladata lesz. A gyógynövény-reneszánsz másik vége a diósgyőri Gyertyános Sörfőzdében keresendő, ahol a ssokféle gyógynövénnyel és fűszerrel készült Elixir 18 mára egy kiforrott, állandóan főzött sörré vált. A Bors búzasöre, a Marian Maid idén virágmézzel készült és sokkal mézesebb lesz. A felsőzsolcai Serforrás pedig egy erős barna portersörrel készült az őszre.

Domján István, a magyar sörfőzdések doyenje és tiszteletbeli elnöke, a Domján Sörfőzde sörmestere az őszi Főzdefesztre egy jubileumi különlegességgel készült, melyről részleteket egyelőre nem árult el: hogy a főzde fennállásának huszadik évfordulójára főzött sörbe mi került, az csak pár nappal a Főzdefeszt előtt fog kiderülni.
Miközben a szakma nagy öregjei kitesznek magukért, az új nemzedék sem pihen. Egyre több független gerillasörfőző főzi meg a sörét Rákosszentmihályon, Rozsnyón és más nagyobb főzdékben. Az egyre veszélyesebb gerillák az Élesztő standján tömörülnek és a slágergyanús Távoli Galaxison és Dühösön kívül egy sor meglepő újdonsággal érkeznek, mint például a Mandarina Bavariás búzasörrel, a Napalmmal, a chilis barnasörrel vagy a finom elegáns Altbierekkel és kontinentális komlózású ale-lel és a Professor von Mannheimmel, a Citrával komlózott IPA-val. És a gerilláknak nemcsak a szájuk jár: ha minden igaz, ott helyben főznek egy sört a közönség szórakoztatására.

És persze tombol a gyümölcsös őrület. Számos főzde főzi a jól bevált gyümölcsös söreit, de az ismerősök mellett a műfaj nagy öregje újít is. A Békésszentandrási Sörfőzde standján megkóstolhatunk egy új békési gyümölcsöst, a 7%-os Fekete Áfonyás sört. Valamint változott a szilvás sör is, igaz csak egy hangyányit: a Békésszentandrási Főzde a Főzdefeszt kedvéért Otello-héjjal sötétkékre színezte! És ha valaki örökre el akar veszni a gyümölcsös sörök világában, akkor fáradjon a Legenda sörfőzde standjához, ahol hatféle gyümölcsös sörből válogathat.
 

 


 

5. Főzdefeszt 2013.06.07-09 Mikszáth Kálmán tér – Szabó Ervin tér
WEIZEN TERROR

 
2013.05.21, Budapest - A huszadik századi sörmarketing elhitette az emberekkel, hogy a sör nyári ital, noha a 15. századtól a gépesített hűtés feltalálásáig kifejezetten tilos volt nyáron sört főzni. A telet azzal töltjük, hogy küzdünk ez ellen az előítélet ellen, de most hogy itt a nyár, abbahagyjuk, és ünnepeljük minden hűtőgépek atyját, Carl von Lindét!

A marketingszakemberek évtizedek óta azzal terrorizálják a világot, hogy a napsütéshez, tengerparthoz és a fiatalsághoz valami túlárazott híg világos sört kell inni, ráadásul jéghidegen, hogy ne érezzük a kellemetlen mellékízeket.

Elegünk van belőle, hogy minket terrorizálnak, most már inkább terrorizálnánk mi is egy kicsit: meg fogunk győzni róla, hogy a nyár söre a búzasör – méghozzá a bajor WEIZEN (ejtsd: vájcen)! A búzasörben valóban ott van a napfény íze, de van ott még más is: a citromé, a lime-é és más citrusos gyümölcsöké, tehát teljesen felesleges, sőt ártalmas még plusz citromot tenni bele! A citromkarika nem más, mint olcsó marketingfogás, amivel a nem elég jó búzasöröket is ihatóvá tesszük, ugyanazzal a mozdulattal, amivel szódát spriccelünk a kocsisborba. A hatása viszont rosszabb: kb. olyan mintha megcukroznánk a baklavát.

Noha a legendás bajor búzasör jórészt magyar búzából készül, itthon eddig nem terjedt el a búzasör-kultusz, ám ez most változni látszik, és a sörfőzőink egyre-másra állnak elő a jobbnál jobb búzasörökkel. A három előfutár, a Kárpi Félbarna Búzasör, a Palóc Búza és a Mályi Sörfőzde búzasöre már tavaly is kóstolható volt, ám most új versenyzők léptek színre.

2013 első új főzdéje, a Legenda, ami meglepően komplett szortimenttel állt elő, már nem engedhette meg magának, hogy ne főzzön búzasört – a Six Finger Weisse egy minden igényt kielégítő, kellemes mindennapi búzasör. A tavalyi Év Sörfőzdéje, a Bors ismét mert másképp gondolkodni és egy nem
mindennapi húzással mézes búzasört készített, amit nem is igen lehet beilleszteni semmiféle létező kategóriába: ez a Marian Maid!

A tapolcai Stari egyre elegánsabb söröket főz, az új búzasörük, a Stari White Horse búza ezt az irányt koronázza meg egy hibátlan, könnyű nyári weissbierrel. A másik idén nyitott főzdénk, a tavaly még csak gerillaként ismert kiskunhalasi Hopfanatic sem tétlenkedett, és egy rá jellemző merész húzással megfőzte az első amerikai-komlós bajor stílusú búzasört, az illatos fehér White Hops-ot!

Ahogy eddig megszokhattuk, az V. Főzdefeszten is folytatódik a magyar kézműves sörfőzdék felfedezése, idén két új versenyzőnk is van. Csongrád megyéből érkezik a zsombói Häfen sör, egy klasszikus kisvárosi ivósör, és annak exkluzív vörös változata. A zsombóit a Krúdy Gyula utcai Blues Pub előtt kell keresni.

Régi adósságunkat törlesztjük azzal, hogy az utolsó feltérképezetlen budapesti sörfőzdének is szorítottunk helyet. A becsületes barnasöréről ismert aranyhegyi Lehmann sörfőzde söreit a Krúdy Gyula utcai Fiktívben kóstolhatjuk!

A Főzdefeszt egyik alapítója, az első magyar gerilla, a Csakajósör boltot is vezető Armando ismét újrarajzolta a Grabancot. A Grabanc új változata a Grabanc Hopaocolypse, ami több mint 20 fajta újvilági komlóval készült.

Az egyik legjobban muzsikáló magyar kézműves sörbrand, a Köleses hosszú idő után új változattal jelentkezik: a Főzdefeszt közönsége kóstolhatja először a Mézes Köleses sört. Az egyre ambiciózusabb magyarhertelendi Kapucinus egy erősen komlózott, nagy alkoholtartalmú vörös sört mutat be, a Söröstyént. Az egyre sikeresebb csepeli Rizmajer egy szezonális erőssörrel, a Rizmajer Maibockkal köszönti a fesztivál vendégeit.

Az egy évvel ezelőtti Főzdefeszt a „Dawn of the Guerilla” alcímet kapta, akkor a gerillasörfőzők megjelenését ünnepeljük, azóta sok minden történt, a nap már a delelőn áll, az első gerillák némelyike főzdét alapított, és megjelent a gerillák második nemzedéke, a Bázis Gerillafőzde a whiskymalátás sörével, a Tibeer, a nagysikerű Duvel-klónnal, a Dühössel, a Sörök a Möszjő Vedréből, a díjnyertes porterével, a Mrs. Wheelerrel. Mindezeket Budapest első kézműves sörös romkocsmájának, az Élesztőnek a standján keressétek a Mikszáth téren.

És, ami az 5. Főzdefeszt egyik legjobb híre: feltámadt a Fekete Bárány, a Csobánkai Kézműves Sörfőzde zseniális oatmeal stoutja, ami tavalyi rövid pályafutása alatt Magyarország egyik kedvenc sörévé avanzsált. Most ismét lehet ismerkedni vele! A fent említett Legenda meglepően sokféle sört főz, így a búza mellett két új sörrel is jelentkezik, a Jokerface nevű amerikai IPA-val és egy Tripla X nevű 12%-os belga trappista sörrel.

2013 tavaszán a kézműves sör határozottan betette a lábát a pesti vendéglátás ajtaján. Ma már nem igazán lehet követni, hol árulnak csapon vagy üvegesben kézműves söröket, és jó pár hely nyílt, ami kifejezetten a Főzdefeszt közönségének szól. A Főzdefeszt sem akart kimaradni a kocsmanyitási hullámból, ezért megnyitottuk a Léhűtőt, és a feszten a Léhűtő viszi majd a fesztiválstandot, ahol a fesztivál legjobb búzasöreit lehet majd kapni, valamint a Főzdefeszt hatüveges sörcsomagját, azoknak, akik haza akarják vinni a kóstolást.

Miközben az egész város kocsmatérképét átrajzolja a kézműves sörforradalom, a Mikszáth tér sem maradt érintetlen. A téren megnyitott a Lumen kávézó sörözője, a Lumen, ami csak kézműves söröket árul a mindennapokban, illetve mellette végre megnyílik a mostoha sorsú Mixart, a város egyik leggyönyörűbb belső udvara Szezon kert néven, ahol a Palóc sörfőzde söreit kóstolhatjuk majd. A Szabó Ervin téren végre csatlakozik a Főzdefeszthez a Prága kávézó, ami cseh sörökkel fog villantani. Mellette persze ott lesznek a fővárosban kibontakozó cseh-sör őrület zászlóvivői, angol sörök és most először a fenomenális belga sörök is képviseltetik magukat!

Idén, ha minden igaz, két magyar kézműves cidert is be tudunk mutatni: a Czider már kapható egy-két helyen, az Almacid most lép színpadra! Ismét lesznek sörkoktélok, és sördesszert kínálat terén is haladunk: a Grabanc mellett sörfagylalt is lesz: IPA és Imperial Stout ízekben, illetve gyümölcssörökből készült jégkása!

Itt a nyár, mindenki azonnal menjen búzasört inni, és ha valakit citromkarikán kapunk, kiverjük a kezéből. Welcome to Weizen Terror – Főzdefeszt 5!
 
 
 
Sajtóanyagért köszönet a Főzdfeszt csapatának!




Fizetett hirdetés

Kapcsolódó

Léhűtő kézműves söröző

Budapest legújabb sörcsapoldája a Léhűtő nem viccel, ha az aranyló nedüről van szó! A......

Főzdefeszt 2012 ősz - beszámoló
Szeretünk házisör, szeretünk Főzdefeszt!

2012 őszén már negyedik alkalommal domborított a házi sörfőzdék új Mekkája, a Főzdefeszt és túl...

(fotó: sxc)
Csabai Sörfesztivál

Csabai Sörfesztivál 2014: Június 12-14, Békéscsaba

Még több Program, esemény Budapesten

Paleország Fesztivál Budapest 2014
Paleország Fesztivál

Egyre többen döbbenünk rá, hogy az egészségünk az életmódunkon belül legnagyobb mértékben a táp...

Fotó: Rácz Rebeka
Budavári Sörfesztivál

A Budavári Sörfesztivál 2014-ben már a negyedik alkalommal várja a tikkadt sör-rajongókat, és s...

Libamájfesztivál az Erzsébet téren!
Libamájfesztivál

Budapesten 2014. szeptemberében 6. alkalommal dagad a Libamájfesztivál...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Programok

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Júl 15

EFOTT
Az EFOTT 2014-ben ismét júliusban, kereken három évtized után ismét Miskolcon, egész pontosan M...
Fesztiválok Városa

Ápr 24

Gyilkosság a Vacsorán - Interaktív Vacsoraszínház
A Gyilkosság a Vacsorán krimijátékai tartalmas szórakozást jelentenek korosztálytól függetlenül...
Budapest

Ápr 25

Robbie Williams koncert
Robbie Williams, a jelen kori popzene egyik legmarkánsabb alakja, ha úgy tetszik fenegyereke .....
Fesztiválok Városa

Fizetett hirdetés

Térkép





Szállás a közelben

1 Central Hotel 21 Budapest

A vadonatúj 3 csillagos Central Hotel 21 Budapest a belvárosban, a Blaha Lujza tér közeléb...

2 Kalvin Apartments Budapest

2004-ben nyitottuk meg egyszobás apartmanjainkat, melyek a belvárosban a Kálvin térnél az ...

3 Körúti Apartman Budapest

Szállás Budapesten, Körúti apartmanok a SOTE SzemKlinika, Transzplantációs Klinika, Fogá...

Látnivalók a közelben

1 Trafik klub
Trafik Klub- 1088 Budapest,  Mikszáth Kálmán tér 2.

A Trafik klub: koncertek, bulik, party-k, klubestek, előadások, zártkörű rendezvények hel...

2 Mikszáth Kálmán tér
(Fotó: Wikipédia/Maksim)

A város egyik leghangulatosabb és a pesti belváros egyik legkedveltebb nyári 'kiülős' ter...

3 Wenckheim palota (Szabó Ervin Könyvtár)

A Wenckheim palota ma a fővárosi Szabó Ervin Könyvtárnak ad otthont.

Shopping a közelben

1 Fakopáncs 92 Kft.

Cégünk 21 éve fajátékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Mára sikerült ...

3 Mikszáth Gyógyszertár

A Mikszáth Gyógyszertár a VIII. kerületban a Palotanegyedben a Mikszáth Kálmán téren ta...

Megosztom



Program, esemény kereső Budapest

Partnereink




Facebook