A Lélek Palotája a nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezi, közkedvelt vegán gasztronómiai rendezvényét kétszer akkora területen, még színesebb ételekkel és programokkal.
Aki szeretne finomakat eszegetni, főzőbemutatókon részt venni, szórakoztató színpadi programot élvezni, hagyományos indiai tűzhelyen való főzés látványában gyönyörködni vagy színvonalas előadásokat hallgatni látogasson el fesztiválunkra!
Mi bevezetünk mindenkit India tradicionális konyhaművészetébe, mely a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya.
Az ájurvéda szerint a hat alap íznek – sós, keserű, csípős, savanyú, fanyar és édes – egy étkezésen belül szerepelnie kell. Emiatt is e rendkívül ízes ételek igen színesek, táplálóak és változatosak.
A rendezvényen résztvevők számos szakács bemutatóját tekinthetik meg és személyes kérdéseket tehetnek fel. Megismerkedhetnek India különleges fűszereivel, azok használatával valamint az alapvető konyhatechnikai eljárásokkal. Terítékre kerülnek pl. a csatnik (édes-csípős szósz), a lepénykenyerek, sós csemegék, szabdzsik (zöldséges főételek), aromás italok, fűszeres rizsek, a mungóbab leves és az izgalmas édességek.
Mindezek mellett természetesen teret engedünk még a vegán konyha egyéb lehetőségeinek variációira is.
A családosokra is gondolva, gyerekfoglalkozásokkal is készülünk!
A főzések, előadások és mérések mellett lesz a témával kapcsolatos kirakodóvásár és szórakoztató foglalkozások is.
Időpont: 2016. október 9. Vasárnap, 11.00-17.00-igHelyszín: Bp. 1039 1. Bejárat: Lehel u. 15-17.
2. Bejárat: Attila u. 8.
Tel: +36 30/978 3669
Ár: 1200Ft/felnőtt, 800Ft/nyugdíjas, diák. 14 év alatt ingyenes.
Vagy 3000Ft/belépő + korlátlan étel- és italfogyasztás.
További információ a lelekpalotaja.hu weboldalon.
Várunk sok szeretettel!