Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Oldtimer Show 2018

Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai utca 95. -

Oldtimer Show képek

 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show
 • - Oldtimer Show

Oldtimer Show információk

Oldtimer Show 2018’

2018.április 13-15-ig a Magyar Vasúttörténeti Pakban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása az Oldtimer Show. A szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek: 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók sokasága, traktorok, harckocsik, buszok, teherautók és gőzmozdonyok. 500db válogatott veterán jármű kerül bemutatásra, minden típusból csak 1-1 példány. A kiállított járművek között igen ritka és értékes járművek is bemutatásra kerülnek, de nem fognak hiányozni a KGST és az USA gyártmányok sem. A kiállított járművek mellett gyönyörű lányok fognak modellt állni a fotózáshoz, korabeli ruhákban.
 
Tisztelt érdeklődők! 2018. április 13-15-ig ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban (1142 Bp. Tatai u. 95) kerül megrendezésre a nemzetközi veteránjármű rendezvényünk, mely Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer kiállítása. A kiállításon veterán autók és motorok, teherautók és buszok, katonai járművek, traktorok és stabil motorok, valamint gőzmozdonyok és oldtimer vasúti kocsik kerülnek bemutatásra. (te is jelentkezhetsz kiállítónak, ha szép veterén járművel rendelkezel) Az Oldtimer Show nem csupán kiállítás, hanem olyan CSALÁDI program, ami számos kiegészítő programmal nyújt egész napos kikapcsolódást minden korosztály számára. A rendezvény teljes területe 10 hektár! A nagy parkot és a hozzá kapcsolt Víztorony Parkot egy hétvégére telerakjuk látványossággal!
A fő látványosság az Orient és a West mozdony körfűtőházakban elhelyezett veterán autók és motorok. A kiállítási anyagról tudni kell, hogy a szervezők 1 éves előkészítő munkával válogatják össze a járműveket. A kiállításra beválogatott járművek között egyre nagyobb számban szerepelnek külföldi gyűjtők és klubok oldtimer autói és motorjai. Az Oldtimer Show-n minden járműtípusból csak egyet mutatunk be, a fellelhető legszebb példányt! Minden évben más kiállítási anyagot mutatunk be, olyanokat amik más rendezvényeken a közelmúltban nem voltak láthatók. Az Oldtimer Show Magyarországon egyedülálló látványosságokkal szolgál: 100 évesnél idősebb autók és motorok sokasága! A legszebb autók mellett korabeli ruhákba öltözött lányok örömmel állnak majd modellt az emlékfotók elkészítéséhez. Az Oldtimer Show-n kiállított veterán járművek rangos oldtimer szépségversenyen vetélkednek a látványos díjakért. A látogatók számára a fotózás és a videó készítés engedélyezett, magán célú felhasználásra. A sajtó képviselőinek a filmezési, tudósítási szándékukat e-mailben előre kell jelezni a szervezőnek.
A külső területeken a nagyobb járművek kerülnek kiállításra: USA autók, teherautók, buszok, harckocsik és egyéb katonai járművek, traktorok és stabil motorok. A szabadtéri részen elhelyezett járművek interaktív módon kerülnek bemutatásra: a traktorokat és a stabil motorokat indítgatják az öreg szakik, a buszokra fel lehet menni megnézni belülről, illetve a harckocsikra is fel lehet mászni a parancsnok vezetésével. A Víztorony Parkban naponta változó kiállítási anyaggal találkozhatnak a látogatók, ugyanis ezen a részen kerül megrendezésre az „Oldtimer Találkozó”. Ezen a szabadtéri kiállításon az előre regisztrált veterán autókat helyezzük el. A tinédzser korosztály számára egy elkülönített részen látványos tuning és sportautókat is bemutatunk. Ezen kívül retro tuning autók és custom autók is láthatók lesznek a szabadtéri részen. A gyerekekre számos díjmentesen használható játék vár: népi játszótér 40 játékkal, állatsimogatók, légvár és légcsúszda, íjászat, arcfestés, kézműves foglalkozás, kovácsműhely, játszótér. A szervezők számára fontos, hogy a látogatók nagyon sokat kapjanak a belépőjegyükért! A méltányos belépőjegy áráért több kiállítást nézhetnek meg és sok kiegészítő programon vehetnek részt, pl. a Vasútt. Park kiállításai: gőzmozdony kiállítás, vasúti kocsi kiállítás, terepasztal és vasútmodell kiállítás, valamint díjmentesen kipróbálhatják a mozdonyforgatózást. Az Oldtimer Show hétvégéjére a park interaktív programjai is életre kelnek: kerti vasút, lóvasút, sínautók, hajtányok és egy igazi gőzmozdony. (az interaktív programokra külön jegyet kell váltani)
A felnőttek számára is lesz bőven kiegészítő program! Lesz ismét Kalandjárók Kiállítás, ahol lakókocsik és egyéb szabadidő járművek lesznek kiállítva. A hagyományőrzésről szól a „Gasztro utca”  és a „Kézműves vásár”. A Víztorony Parkban felépített „Tájház Múzeum”-ba betérve meg lehet kóstolni a világhírű Csabai Kolbászt! A rendezvényen az októberi „Disznótoros Kolbászfesztivál”-unk (www.kolbaszfeszt.hu ) kiváló vendéglátósai fognak melegkonyhás ételeket árusítani, szabályozott árakon. A rendezvényterületen 5 helyen vannak kiépítve kulturált WC-mosdó egységek, melyek díjmentesen használhatók.
Az ingyenes szolgáltatásoknál maradva: az Oldtimer Show teljes nyitvatartási idejében Fesztiválbuszok szállítják a látogatókat a Nuyugati-Pu. és a Vasútt. Park között. (felszállás a Váci úti BKK buszmegállóban, a Westend bejárata előtt) Kérjük ezt a díjmentes szolgáltatásunkat minél többen vegyék igénybe! Itt főként a budapestiekre gondolunk. Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy a Vasútt. Parkba kerékpárral is lehet érkezni. A kerékpárokat kerékpártárolóban lehet elhelyezni. A Vasúttörténeti Parkot vasúton is meg lehet közelíteni: Esztergomi vonal „Vasútmúzeum” megálló, infók itt: http://www.vasuttortenetipark.hu/tortenet/megkozelithetoseg   
A rendezvény területén ingyenes parkolókat biztosítunk, ahová a parkolást irányítók utasítása szerint lehet beparkolni. (buszos csoportok érkezését kérjük előre bejelenteni e-mailben) Akiknek nem jut parkolóhely, azok számára tájékoztatásul közöljük, hogy a környező utcákban sok helyen van. Az utak szélére parkoló sávok vannak felfestve, amik hétvégén díjmentesen vehetők igénybe. (kérjük a kapubejárókba ne parkoljanak)
A berendezési térképen láthatják a parkolók és a bejáratok elhelyezkedését. P1 jelű főbejárati parkolón kívül a P3 és P4 parkolóba tudjuk elhelyezni a látogatók járműveit. A P2 ügyfélparkoló a rendezvény kiállítói és dolgozói részére van fenntartva. Ide csak a rendezvény megnyitása előtt lehet beállni a karszalaggal rendelkezőknek.
Kérjük a budapestiek vegyék igénybe a tömegközlekedést, illetve az ingyenes Fesztiválbuszokat, melyek a rendezvény teljes nyitvatartása alatt oda-vissza szállítják a látogatókat a Nyugati és a Vasútt. Park között. (a két végállomás között nincs megálló)
A rendezvény megnyitása után a területre járművel behajtani TILOS! Egy kivétel van csupán: az Oldtimer Találkozóra előre beregisztrált veterán járművek, melyek a 2-es bejáraton át hajthatnak be a Víztorony Park területére, a szervezők által kijelölt helyre. Ide csak délelőtt lehet beállni, 12:00 után már nem!
 
A rendezvényre a belépőjegyeket elővételben kedvezményes áron lehet megvásárolni az ismert jegyirodákban és interneten itt: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=45804
A belépőjegy árak a tavalyelőttiek: felnőtt 3.500Ft, gyerek vagy nyugdíjas 3.000Ft, családi 9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít). A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány.
 
Ajándékok! Oldtimer Show emlék matrica jár a belépőjegy mellé. Mindegyik rendezvénynapon az első ezer látogató Fruitbonbon-t kap ajándékba a bejáratoknál. A Tájházban és a Gasztro utcában ingyenesen kóstolhatók a háztáji termékek.
 
Hotel info: Messziről érkező vendégeinknek szállás ajánlatunk a Premium Apartmanház, mely a Vasúttörténeti parktól csak 900m-re van. Az Oldtimer Show vendégei 20% kedvezménnyel foglalhatnak szállást az alábbi linkre kattintva: http://premiumapartman.hu/oldtimer/
 
Bővebb információk a rendezvényről: www.oldtimershow.hu  és  www.facebook.com / Oldtimer Show
Amennyiben telefonon szeretnének érdeklődni, kérem az alábbi info vonalat hívják: ../....-… (kérjük a Vasútt. Parkot ne hívják, mert nem ők az illetékesek az Oldtimer Show rendezvénnyel kapcsolatban)
Az info vonalat 2018.04.09-én élesítjük! Addig kérjük a honlapunkról tájékozódjanak a részletekről. A honlapunkon megtalálják a rendezvény berendezési térképét, 8 nyelven információkat, szállás, parkolás és tömegközlekedési infókat, valamint fotókat és videókat ez elmúlt évek Oldtimer Show-jairól.
Vegyenek részt a facebook nyereményjátékainkon és osszák meg a rendezvény híreit ismerőseikkel!
 
Szeretettel várjuk a nosztalgiakedvelő családokat és az oldtimer járművek kedvelőit az Oldtimer Show-ra!
Üdvözlettel: Oldtimer Show Kft.
 
 
Újdonságok a 2018-as Oldtimer Show-n!
 
Tisztelt érdeklődők!
 
A 2018-as Oldtimer Show-n ismét új kiállítási anyagot láthatnak a Magyar Vasúttörténeti Parkban.
Ezúttal minden eddiginél nemzetközibb lesz a felhozatal! 11 országból fognak Budapestre érkezni
oldtimer gyűjtők, hogy bemutassák féltve őrzött kincseiket. Külföldi oldtimer restaurátor cégek is be
fognak mutatkoznak a budapesti Oldtimer Show-n. Lesznek igen ritka és méregdrága példányok is
kiállítva. Néhány az érdekesebbek közül: Mercedes Special Roadster, Bugatti sportautó, fakerekű antik autók, 100 évesnél öregebb motorkerékpárok. A keleti blokk gyártmányairól sem feledkezünk meg. A 30-as évek Praga modelljeitől a KGST éra nosztalgia autói is láthatók lesznek, a Volga taxitól a Moszkvics rendőrautóig. Bemutatjuk Magyarország legkevesebb kilómétert futott, eredeti állapotú Ladáját is, melyben csak 493km van. Az autókon és a motorokon kívül buszok, teherautók, traktorok, stabil motorok, gőzmozdonyok és vasúti kocsik is bemutatásra kerülnek. Az Oldtimer Show jellegzetessége, hogy minden járműtípusból csak 1-1db- ot mutatunk be. A bemutatott oldtimer járművek száma így is eléri majd az 500db-ot!

A kiállítócsarnok elrendezésében is újításokkal állunk elő, valamint interaktív bemutatók is lesznek a mozdony körfűtőházban. A kiállítás 3 napja alatt egy Datsun veterán sportautót fognak összeépíteni a restaurátorok a látogatók szeme előtt. Az összeépítés mozzanatairól percenként fotót fogunk készíteni, így a rendezvény vége felé már a teljes összeépítési folyamat is látható lesz egy monitoron. Az autózás őskorából bemutatunk egy igen érdekes darabot: Henry Ford első robbanómotoros járműve lesz látható az Orient csarnokban, az 1896-ban született Ford Quadricycle. A kiállításon az eredetivel megegyező másolat lesz látható, melyet többször be is fogunk indítani a közönség előtt.

Érdemes lesz idén is eljönni a Vasúttörténeti Parkba családostól, hiszen rengeteg díjmentesen
kipróbálható gyerekprogram is lesz a 10 hektáros parkosított területen. Régi idők mezőgazdasági
termelőeszközeit lehet kipróbálni: kukarica morzsoló, daráló, tökpucoló. Meg lehet nézni a Csabai
Tájház múzeumot, amiben megkóstolható a világhírű Csabai Kolbász is. Lesz a gyerekeknek 3db
állatsimogató karám 50db állattal, valamint népi játszótér 40 féle népi játékkal. Ez mind ingyen! Ezen kívül díjmentesen ugrálhatnak a kicsik a légvárban vagy csúszdázhatnak a légcsúszdán. Díjmentes lesz a WC-mosdó használat is, valamint a parkolás is. A szervezők díjmentes Fesztiválbusszal szállítják az Oldtimer Show utasait a rendezvény teljes nyitvatartása alatt oda-vissza a Nyugati-Pályaudvartól a Vasúttörténeti Parkig. A Vasúttörténeti Park természetesen vasúton is megközelíthető. Az Esztergomi vonalon a „Vasútmúzeum” megállónál hétvégén megáll a vonat.

A felnőttekről sem feledkeztünk meg a programokkal. A rendezvényen lesz Gasztro utca, ahol minden nap az első ezer látogató Sápi gyümölcsbor kóstolót kap ajándékba.

Lesznek más kiegészítő rendezvények is: Kalandjárók Kiállítás, Kézműves Vásár, Oldtimer Találkozó és Tuningautó Kiállítás a család tinédzser tagjainak. Ezen a részen bemutatási lehetőséget kapnak a retro tuningautók is. A füves területen elhelyezett veterán traktorokat az öreg szakik be is fogják indítgatni, illetve az oldtimer harckocsikra fel lehet majd mászni a veterán parancsnok engedélyével. Ezen a hétvégén a Vasúttörténeti Park összes interaktív programja életre fog kelni: sínautó, lovasút, hajtány, kerti vasút és egy felfűtött gőzmozdony, ami a masiniszta fülkéjében szállítja az utasokat.

Az Oldtimer Show-ra jegyeket elővételben az ismert jegyirodákban és interneten is lehet vásárolni.

A helyszínen készpénzen kívül bankkártyával, SZÉP kártyákkal és Erzsébet Utalvánnyal is
megvásárolhatók a jegyek.

A rendezvényről bővebb információkat honlapunkon: www.oldtimershow.hu és közösségi oldalunkon
találják: www.facebook.com /Oldtimer Show


Fizetett hirdetés

Még több Program, esemény Budapesten

Bábkiállítás – Giovannini Kornél bábjai

hétfőn, szerdán, szombaton 14.00-16.00 Bábkiállítás – Giovannini Kornél bábjai

Bábkiállítás – Giovannini Kornél bábjai

A báb derű, vele öröm ajándékozható…

HungarIkonok a XIII. Kerületben

Kárpáti Tamás több évtizedes kulturális és sportújságírói ténykedése során riport......

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Programok

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Dec 09

Békéscsaba, a mindig megújuló város
Az Alföld szívében fekszik Békéscsaba, amelyet Európa legnagyobb falujának is neveznek. ......
Békéscsaba

Dec 09

Debrecen, a Tiszántúl Rómája
Magyarország második legnagyobb városát – népességben és területileg egyaránt – „Kálvinista Róm...
Debrecen

Dec 09

Győr, a mindig élettel teli város
A mindig élettel teli, fesztiváloknak és más kulturális eseménynek is otthont adó megyes......
Győr

Fizetett hirdetés

Térkép

Szállás a közelben

1 Ilda Apartment Budapest

Budapest XIV. kerületében, kertvárosi övezetben található az apartman, külön utcai bej

2 Angel House Budapest

{b}Szobák, szolgáltatások{/b} Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párjá...

3 Gorbatchov Studio Budapest

Stúdió lakás Zuglóban, 2 fő részére. Kábel TV, hűtő, felszerelt konyha. Min. 3 éj...

Látnivalók a közelben

2 Magyar Vasúttörténeti Park

A Magyar Vasúttörténeti Park (a köznyelvben „Füsti Park”) Közép-Európa legnagyobb i...

3 Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény
Logó

Az 1985 óta működő Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény Budapest XIII. kerületének a...

Shopping a közelben

2 Arany Korona Gyógyszertár

A patika a betegek illetve a vásárlók igényei szerint lett kialakítva: jó parkolási lehe...

3 Pure Beauty Szépségszalon

Sok szeretettel várjuk családias hangulatú kozmetikánkba, ahol spanyol kozmetikumokkal kén...

MegosztomProgram, esemény kereső Budapest

Partnereink
Facebook