Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Közlekedés / Kinek lesz jó a 4-es metró?

Kinek lesz jó a 4-es metró?

Kinek lesz jó a 4-es metró? információk

Elindult a 4-es metró, ezzel jelentős változásokat hozva a budapestiek és a vidéki diákok életébe is. A megnyitó óta mind a külföldiek, mind a helyiek nagy lelkesedéssel ismerkednek a frissen átadott járattal, de az újdonság erején túl, biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb a kényelmi és praktikus szempontok is legalább ilyen fontosak lesznek. Próbautunk során több nagyszerű lehetőségre lettünk figyelmesek, amik mindenképp megkönnyíthetik városi életünket.

Vidéki egyetemistaként, ha épp vonattal érkezünk föl Pestre, a Keletiből vagy épp Kelenföldről mostantól átlagosan 6-7 perc alatt érhetünk be a Corvinusra és a BME-re. Ráadásul mindezt az eddigi buszozás helyett jóval kényelmesebben tehetjük meg, hiszen az állomásokon működő lifteknek hála, a csomagokkal még lépcsőznünk se kell.

Ha egy hétvégi vásárolgatás során nem találjuk meg az Aréna Pláza boltjaiban a nekünk megfelelő színű vagy méretű ruhadarabot, alig 10 perc alatt már az Alleban próbálhatunk szerencsét. De ha esetleg épp a fehérvári úri vásárcsarnok kínálatával lennénk elégedetlenek, pár perc alatt már a Fővám téren lehetünk, és ott nézelődhetünk tovább.

Azzal, hogy a két nagy bevásárlóközpont ennyire közel került egymáshoz, még azt is megengedhetjük magunknak, hogy egy hirtelen jött filmnézős ötlet alkalmával, a helyi vetítésről épp lecsúszva még gyorsan átmetrózzunk a pár megállóra lévő másik IMAX-be, és ott üljünk be a kiszemelt mozira. Viszont ha épp a felújított Erkel színházba látogatnánk el egy előadásra, akkor is nyugodtan otthon hagyhatjuk az autót, és a késő estig közlekedő metróval anélkül is hazajuthatunk, hogy a sötét VIII-dik kerületi utcákon kéne elsétálnunk a Blahához vagy Keletihez.

Azonban, sokaknak talán mégis az lesz az első és legkellemesebb tapasztalata, hogy az óraátállítás ellenére hétfőn mégsem kell majd egy órával korábban felkelniük ahhoz, hogy időben beérjenek a munkahelyükre.

Forrás: budapestwithus.hu
Nagy Gábor - Budapest With Us


Fizetett hirdetés

Még több Blog Budapesten

Jäger Master Tempo DJ verseny

Egyedülálló tehetségkutató indult a neten április 29-én: a Jäger Master Tempo weblapjá......

Parkolás Budapesten

Budapesti lakosok vagy a fővárosban dolgozók egyik mindennapi problémája a parkolás, a megfelel...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Címkék

Közlekedés,

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Aug 14

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Aug 14

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budapest

    

Partnereink
Facebook