Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Skyward szélcsatorna Budapest

1212 Budapest, Szérűraktár utca 53 jegyvásárlás

Skyward szélcsatorna képek

  •  - Skyward szélcsatorna
  •  - Skyward szélcsatorna
  •  - Skyward szélcsatorna
  •  - Skyward szélcsatorna

Skyward szélcsatorna jegyek, jegyrendelés

Skyward szélcsatorna információk

Szabadesés biztonságosan
 
Mikor már a kávé kevés, a kocogás csak rutin, a haverok pedig nyösztetnek valami jó programért, na akkor  - és persze bármikor máskor - irány a Skyward, az első magyar mobil szélcsatorna! Hiszen hol máshol élvezhetnéd ki a lebegés és a szabadesés igazi adrenalin pumpáját, úgy hogy teljes biztonságban, egy profi brigád felügyeletével teszed mindezt?

Ráadásul az élményért nem is kell messzire menned, hiszen az öt év fejlesztés egy éves átépítés gyümölcsét Budapesten, az egykori Csepel Művek területén találjátok, ahol az ejtőernyős ugrások árának töredékért gyakorlatilag hibátlanul kapjuk ugyan azt az élményt, ráadásul Európában szinte egyedülálló módon 3 percen keresztül.  

Ami tehát biztos, hogy akár egy céges csapatépítésre, akár egy rendhagyó baráti szórakozásra vágytok, a Skyward az egyik legjobb és egyegyedibb választás, amit kihagyni nagyon nagy hiba lenne! 
Megnyílt a budapesti szélcsatorna
 
Ötévnyi fejlesztés és egy éves építés után megnyílt a Skyward szélcsatorna az egykori Csepel Művek területén. Az Európában is ritkaságnak számító létesítményben egy 3 perces menet három ejtőernyős ugrásnak, azaz 12000 méter zuhanásnak felel meg. A létesítmény megnyitóján hazai hírességek próbálhatták ki a szabadesést.

„Ugrás nélkül is járhatsz a fellegekben” – ez a jelmondattal nyílt meg május 14-én a Skyward, Magyarország első szélcsatornája, amelyhez hasonló létesítményből a kontinensen is csak néhány épült eddig. A Skyward mind a profi ejtőernyősök, mind pedig a különleges szórakozásra vágyók igényeit kielégíti, így rendszeres gyakorláshoz, vagy egy remek születésnapi ajándéknak is tökéletes. Egy menet 3 percig tart és 15000 forintba kerül, ami elsőre soknak tűnhet, viszont fontos tudni, hogy ez idő alatt 12000 métert „zuhanunk”, azaz kb. 3 ejtőernyős ugrást élhetünk át. Az állítható szélsebességnek köszönhetően szinte bármilyen testsúlyú ember kipróbálhatja a lebegést. A levegőben való mozgást, haladást gyakorlott oktatók segítik.

A szélcsatorna nyitónapjára a hazai sztárvilág képviselőit hívták meg, hogy teszteljék a különleges létesítményt. A sokszínű csapat remekül szórakozott, hiszen mindannyiuknak egy életre szóló élményben lehetett részük. „Hamarosan a haverokkal is visszalátogatok a Skywardba, mert nekik is ki kell próbálniuk ezt az élményt!” – mondta Majka, aki elmondása szerint már a valódi ejtőernyős ugrást is kipróbálta és egyáltalán nem csalódott a Skyward nyújtotta élményben.

A TÜV engedéllyel rendelkező szélcsatorna belmagassága 9, átmérője 4,1 méter és maximum 260 km/h sebességű szél érhető el benne, amely lehetővé teszi az emberi test számára a hason való zuhanást, valamint az ülő és fejen álló pozícióban történő szabadesést. A komoly ejtőernyős múlttal rendelkező tulajdonosok elmondták: a létesítmény teljes egészében saját terveik alapján, Magyarországon készült, és a fejlesztés mintegy 5 évig tartott, amelyet az egy éves építési periódus követett. A munkát a Budapesti Műszaki Egyetem áramlástechnikai tanszéke is segítette. Úgy látszik, nem hiába, hiszen a külföldi szélcsatornákat ismerő profik szerint a magyarországi Skyward tökéletesre sikerült, mivel rendkívül egyenletes szél előállítására van lehetőség.

A sajtóanyagért köszönet a Skyward csapatának!
Skyward szélcsatorna jegyárak

Egyéni foglalás
3 percBazis csomag (1 fő részére)
 12 000 méter zuhanás, 3 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés, 3 perc zuhant idő összesen 2 menetben. Ha még soha nem repültél és kíváncsi vagy milyen az ejtőernyősök élete a levegőben, a Bazis csomag a Te legjobb választásod első alkalomra!
 15 000 Ft.
6 percDupla csomag (max. 2 fő részére)
 12 000 méter zuhanás, 3 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés, 3 perc zuhant idő összesen 2 menetben. Ha még soha nem repültél és kíváncsi vagy milyen az ejtőernyősök élete a levegőben, a Bázis csomag a Te legjobb választásod első alkalomra!
 28 500 Ft.
12 percCsaládi csomag (max. 4 fő részére)
 48 000 méter zuhanás, 12 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés, 12 perc zuhant idő összesen 8 menetben. A Családi csomag maximum 4 fő részére ajánlott vagy ha már nem először jársz nálunk és bírod a gyűrődést, akkor 12 perc már nem fog annyira lefárasztani mint legelőször.
 56 000 Ft.
15 percXXL FUN csomag (max. 5 fő részére)
 60 000 méter zuhanás a Sztratoszférán túlról, 15 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés, 15 perc zuhant idő összesen 10 menetben. A Családi csomag maximum 4 fő részére ajánlott vagy ha már nem először jársz nálunk és bírod a gyűrődést, akkor 12 perc már nem fog annyira lefárasztani mint legelőször.
 67 500 Ft.
9 percTripla csomag (max. 3 fő részére)
 36 000 méter zuhanás, 9 ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés, 9 perc zuhant idő összesen 6 menetben. A Tripla csomag maximum 3 fő részére ajánlott vagy ha már nem először jársz nálunk és bírod a gyűrődést, akkor 9 perc már nem fog annyira lefárasztani mint le
 42 00 Ft.
   
Sport foglalás
15 percPRO "XS" csomag (15perc)
 Minimum 15 perc repülés vásárlása esetén! 10x1,5 perces bontásban. Egy időben maximum 4 fő tartózkodhat a csatornában. 15 perc kisebb egységre nem osztható!
 52 500 Ft.
30 percPRO "S" csomag (30perc)
 Minimum 30 perc repülés vásárlása esetén! 2x10x1,5 perces bontásban. Egy időben maximum 4 fő tartózkodhat a csatornában. 15 perc kisebb egységre nem osztható!
 97 500 Ft.
45 percPRO "M" csomag (45perc)
 Minimum 45 perc repülés vásárlása esetén! 3x10x1,5 perces bontásban. Egy időben maximum 4 fő tartozkodhat a csatornában. 15 perc kisebb egységre nem osztható!
 147 000 Ft.
60 percPRO "L" csomag (60perc)
 Minimum 60 perc repülés vásárlása esetén! 4x10x1,5 perces bontásban. Egy időben maximum 4 fő tartózkodhat a csatornában. 15 perc kisebb egységre nem osztható!
 180 000 Ft.
180 percPRO "XL" csomag (180perc)
 Minimum 180 perc repülés vásárlása esetén! 12x10x1,5 perces bontásban. Egy időben maximum 4 fő tartozkodhat a csatornában. 15 perc kisebb egységre nem osztható!
 522 000 Ft.


 
Skyward szélcsatorna nyitva tartás

  • Hétfő-Péntek: 10:00 - 16:00
  • Szombat - Vasárnap: 10:00 - 18:00


Fizetett hirdetés

Még több Látnivaló Budapesten

Club 202

Nem egy gyökértelen hely a Club 202 hiszen a legendás Wigwam helyét vette át és elnézve ...

Logó
Törley-kastély

A Törley-kastélyt a híres pezsgőgyáras, Törley József építtette a XIX. század végén...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Látnivalók

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Jan 29

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Jan 29

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Jan 29

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

Térkép

Programok a közelben

1 Rejtélyek Szobája

Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz...

Szállás a közelben

1 Hotel Berlin Budapest

A 230 férőhelyes Hotel Berlin Budapest belvárosától mindössze 20 percre található, az M...

2 Hotel Luna Budapest

A Hotel Luna*** Dél-Buda személyautó és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközel

3 Panorama Villa Budapest

Gyönyörű panorámás, tágas, kényelmes családi ház Budapest központjától, belvárosá...

Shopping a közelben

1 Savoya Park Bevásárlóközpont
Savoya Park Bevásárlóközpont Budapest

A Savoya Park Bevásárlóközpont Albertfalván várja a vásárlóit. Az igényes, modern pl

3 Új Remény Gyógyszertár

21. kerületi gyógyszertár, egészségpénztár elfogadóhely, homeopátia, kozmetikumok, tá...

MegosztomLátnivaló kereső Budapest

Partnereink
Facebook