Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

New Orleans Music Club Budapest

1066 Budapest, Lovag utca 5.

New Orleans Music Club képek

 • Budapest Bár Mulató - New Orleans Music Club

New Orleans Music Club információk

Mulató, Vacsora, Tánc


Március 1-től újra New Orleans Music Club néven várja vendégeit a Budapest Bár Mulató! A 6. kerületi Lovag utca 5. alatt ez a szuper szórakozóhely zenés és táncos estékkel idézi fel a rég elfeledett mulatók és a több mint 100 éves hagyománnyal bíró kabaré világát.

A pesti éjszakában vár egy olyan hely, ahol pezsgős vacsora közepette perdülhetsz a parkettre! A New Orleans Club egy szuper hangulatú, magas színvonalú étterem és szórakozóhely, ahol a remek koncertek, jazz előadóestek, swing, rock and roll és humoros produkciók gondoskodnak a szórakozásodról.

KONCERTEK, ZENÉS-TÁNCOS PROGRAMOK ÉS CIRKUSZ-SZÍNHÁZ A NEW ORLEANS CLUBBAN!
 
A New Orleans Club sikerzenekarok koncertjeivel, művészi táncbemutatókkal, fergeteges táncos estékkel és új szórakoztató showműsorral várja vendégeit a Lovag utca 5. szám alatt. 

Programok májusban a New Orleansban
 
Május 1. szerda
20.00: A GYÖNYÖRBEN NINCS KÖZÉPÚT – ESZENYI ENIKŐ ELŐADÓESTJE
Az előadás egy kivételes atmoszférájú színházi csemege, aminek a középpontjában egy nő áll. Vagy egy nő, sok nőből összegyúrva, holdudvarában egy férfival, vagy egy férfival, sokból összerakva. A nő beszél és énekel a férfiról. Meg persze saját magáról, miközben híres tangók, sanzonok és operettek csendülnek fel. Kortárs női írók munkáiból válogatott Eszenyi, de persze neki is megvan a saját véleménye!
Jegyár: prémium: 3 800 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 18.30
Jegyek válthatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u. 5). vagy rendelhetők a +36 30 231 7922 –es telefonszámon!

Május 3. péntek
20.30: KEEP FLOYDING

A közelmúltban töltötte be David Gilmour, a Pink Floyd legendás gitárosa, dalszerzője és hangja a 67. életévét. Ennek okán május 3-án a New Orleans Club-ban nem kevesebbre vállalkozik a Keep Floyding, a Pink Floyd zenéjének magyarországi nagykövete, minthogy felidézze Gilmour eddigimunkásságát. A műsorban felcsendülnek majdszólómunkásságának és Pink Floyd szerzeményeinek legikonikusabb darabjai is.
Jegyár: elővételben: 2 200 Ft helyszínen a program előtt: 2 500 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 19.00
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.

Május 4. szombat
22.00: GROUP’N’SWING KONCERT – az első számú Swing & Boogie Show zenekar

Ezen az estén Magyarország első számú Swing & Boogie zenekara lép fel a Voice-ból is ismert Gájer Bálint énekessel. Zenéjükben a swing, a latin, a ballada és rock’n’roll legjava keveredik. Garantált akiváló zene, a vidám hangulat és lendületes tánc! A decemberi koncert bebizonyította, hogy a zenekar kitűnő otthonra talált a New Orleansban.
Jegyár: 1 500Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 20.00
Jegyek a helyszínen a program előtt válthatók!

Május 5. vasárnap
18.00: GITÁR MÁGIA
A Gitár Mágia egy koncert-show, sok gitárral, más hangszerekkel és vizuális élményekkel. A Gitár Mágia megálmodója és házigazdája Bernáth Ferenc gitárművész. A műsorban Bernáth Ferenc és zenész-művész Barátai lépnek fel. Klasszikus gitárzene, Latin dallamok, Flamenco ritmusok, Jazz melódiák. Középontban a gitár!
Jegyás: elővételben 2 800 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 17.00
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.

Május 12. vasárnap
19.30: DUPLICAPPELLA! – közös koncert az OCTOVOICE énekegyüttessel a jazz-acappella bűvöletében „BRÁVÓ, ZENÉS VACSORA!” címmel
A Jazzation 2005-ben alakult Budapesten; és ma Magyarország első számú, huszonéves művészek alkotta jazz-acappella együttese. Jelenlegi kvintettjében 2012 szeptembere óta manifesztálódik mindaz a magas szintű zenei tudás, acappella iránti elhivatottság és színpadi megformáltság, melyet a Jazzation név mint brand immáron nyolcadik esztendeje töretlenül képvisel.
A Jazzation külföldön a magyar kultúra nagykövete, itthon az acappella műfajának professzionális művelésén túl minél szélesebb körű népszerűsítését érzi küldetésének.
Az együttes 2013-ban ezért új sorozatot indít Duplicappella! címmel, melynek keretén belül hazai és külföldi acappella-formációkkal koncertezik együtt.
A Jazzation tagjai: Csernus Szilvi, Várallyay Katus, Kanizsa Gina, Fábián Attila Homor Máté
Az OCTOVOICE énekegyüttes 1998-ban alakult, jelenlegi repertoárján a jazz acappella gyöngyszemeivel a harmincas évek klasszikus swingjétől a mai modern irányzatokig. Az együttes többsége hivatásszerűen énekel és zenei pályán dolgozik. Tanulmányaik során különböző kórusokkal bejárták a világot Amerikától Görögországig, Hollandiától Olaszországig.
2013 május 12-én a Jazzation meghívására az OCTOVOICE – méltó nyitányként – elsőként lép a Duplicappella! sorozat színpadára. A két együttes New Orleans Clubban adandó közös koncertjét már előkészületeiben is óriási érdeklődés övezi: kultikus esemény és mérföldkő lesz ez a hazai jazz-acappella történetében.
Az Octovoice tagjai: Geiger Kinga, Sapszon Orsolya, Bódis Anikó, Pintér Mónika, Geiger György, Kálmán Tamás, Selmeczi János, Pintér Dömötör
Jegyár: elővételben: 1 200 Ft   helyszínen: 1 500 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 18.00
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.

Május 16., 30. Csütörtök
20.30: COCKTAIL CIRKUSZ - rendhagyó cirkusz-színház varieté
Könnyed szórakozás, ami kikapcsol,  színház és cirkuszi csoda, ami elvarázsol.
Régen a varieték, a zenés, táncos, látványos szórakoztató műsorok a nagyvárosok életéhez tartoztak, így Budapest kulturális világát is színesítették. A varieté műfaja Európában jelentős változáson ment keresztül az elmúlt évtizedben, melynek köszönhetően visszanyerte régi népszerűségét.
Áprilistól e sokak által szeretett műfaj egyik modern, megújított változata elevenedik meg a New Orleans Club műsorán. Egy olyan, - a varieté stílusjegyeit felsorakoztató színházi előadás -, mely a kabaré, a cirkusz, a tánc és a zene világát ötvözi. A CirkuSzínház produkció artistái az új cirkuszi forma jegyében ezt varázsolják hetente a New Orleans Club színpadára Cocktail Cirkusz elnevezésű produkciójukban.

A felnőttek cirkusza ez, - ami egyben egy szórakoztató színház és egy pazar showműsor is. Az artistaszámok - a légi- és párosakrobatika -, a zsonglőr-mutatványok és a látványos akrobatikus elemek mellett a résztvevők egy fordulatos történet szereplői is egyben. Csábítás, cselszövés és egy társulat összetartásának története elevenedik meg a színpadon. Ettől válnak a cirkuszi számok egy koktéllá, amely nem csak az italok, hanem a különböző sorsok, életek keveréke is. A műsor szereplői cirkuszművészek - akrobaták, zsonglőrök, bűvészek -, akiknek humoros, olykor izgalmas élete rajzolódik ki ebben a színpadi történetben zenével és lebilincselő látványelemekkel tarkítva.
Emődy a hiú bártulajdonos show-man és társulatának előadása szaltókkal tarkítva, édes-szerelmes akrobatikus tánccal fűszerezve, önfeledt zsonglőrködéssel megtűzdelve.   Belesünk a “show-biznisz” csillogó világának kulisszája mögé, főhőseink színfalak mögött zajló történetébe.
Egy rendhagyó cirkusz-színházi varieté, amely hetente kerül bemutatásra a New Orleans klubban, minden csütörtökön április 11.-től. 
Jegyár: 2 300 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 19.00
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.
További jegyinformációkért hívja: +36 20 556 5762 -. es telefonszámot!

Május 17. péntek
21.00: GÁJER BÁLINT EST – swing örökzöldek és jazz - sztenderek
Gájer Bálint, a TV2 legújabb tehetségkutatójának "ezüstérmese" különleges sármos énekhangjával az
egyik legjobb mai magyar jazz énekes, a magyar Michael Bublé!
Bálint és zenekara segítségével egy igazi romantikus táncos-zenés esten érezhetjük magunkat: a
műsorban Michael Bublé saját szerzeményei és feldolgozásai (Queen, George Michael, Ray Charles)
mellett felcsendülnek a tehetségkutatóban elhangzott nagyszerű dalok, illetve a Group'N'Swing zenekarral előadott szólódalok is helyet kapnak. Az elhangzó dalok egytől egyig ismertek a nagyközönség előtt, így a kellemes hangulat garantált, a táncolni vágyókat pedig a swing és a rock’n’roll pezsdítő ritmusai varázsolják el.
Jegyár: 2 000 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 19.00
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.

Május 18. szombat
20.00: ÍR KOCSMASÓ
Olyan bulizenekarokat, közösségi hangulatot, hozzáillő ételt-italt kínál a KocsmaSóTM-sorozat, amire muszáj mozogni, ami szikrát pattint a térdekbe és a talpak alá, fesztiválszínpadoktól kocsmákig, bárhol. Ezeken az esteken minden korosztály önfeledt vidámságkúrát kap, nincs olyan ember, aki ne feledné a mindennapok feszültségét, és ki ne tombolná magát a koncerteken.
Program:
 • 19.00 - ír gulyás - vacsora
 • 19.15 - Éiri zenekar - tradicionális ír "asztali" zene
 • 20.00 - Erin - sztepptánc-show
 • 20.30 - Irish Music Jamboree - ír zenekar koncertje sztárvendégek: Turáni Csongor (M.É.Z.), Péter János (Firkin)
 • 22.00 - Ír táncház
A Firkin zenekar által életre hívott Ír KocsmaSó lényege, hogy nem kizárólag koncertműsorként kalauzolja el a látogatókat az írek vidám világába, hanem a gasztronómia és a hangulat szintjén is bevonja a vendégeket az ír kocsmakultúrába.: kockás terítős asztal, az asztalokon sós mogyoró, ír whiskey, ír krémlikőr, ír sör és ír gulyás várja a nagyérdeműt, miközben néha ír táncos ropja kéznyújtásnyira az asztaloktól, és ha már a vendégsereg nem bírja tánc nélkül (mert ki az, aki képes órákat ülni egy ilyen hangulatban?), jön a táncmester, aki könnyedén táncba viszi a falábúakat is!
Jegyár: elővételben: 2 400 Ft, a heylszínen a program előtt: 2 900 Ft
Kapunyitás, vacsora: 18.30
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). és a jegy.hu oldalon, illetve, a helyszínen a program előtt.

Május 19. vasárnap
21.00: Pedrofon Koncert
A 10 éves Pedrofon Magyarország egyedülálló Rock & Roll zenekara jelentős swing repertoárral.
A Hungária együttes, Komár László, Elvis Presley és a legnagyobb 50-es, 60-as évekbeli előadók leghitelesebb megszemélyesítői.Saját dalszövegekkel ellátott dalai pedig rendkívül népszerűek.IFA megy a hegyen című feldolgozásuk túllépte az egymillió néző számot.
Jegyár: 1 000Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 20.00
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen reggel 9-től este 7-ig (VI. Lovag u. 5.) és a helyszínen a program előtt.

Május 23., csütörtök
19.30: BADÁR SÁNDOR: "Magyarok menni Bamako" Stand up és Mozi
Badár Sándor: stand up előadás és filmvetítés kalandos történetekről, megható pillanatokról, az útról -ahogyan Ők látták Afrikát...
Két őrült magyar - Badár Sándor és Kőváry Barna - elhatározza, hogy elindul egy őrült magyar rallyn a "Bamako"-n. Egyikük sem járt még Afrikában, nem beszélnek nyelveket, de bíznak a furfangos magyarok utazási szokásaiban, abban, hogy eddig is mindig élve értek haza.Ők sem számítanak rá, hogy - miközben egy összetett, nagyon kemény versenyen vesznek részt - egy izgalmas és színes filmet hoznak létre. Bőven van benne látvány, körömrágós percek, borzasztó fáradtság, na és a tárt karokkal váró Afrika.
Kultúrák és népek egymásra hatása Badár Sándor filmjében - Pataki Ádám operatőr kiváló tolmácsolásában.
Jegyár: 2 000 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 18.30
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.

Május 24. Péntek
19.30: „NE BESZÉLJÜNK EGYSZERRE!”- Koltai Róbert zenés retrokabaréja
Koltai Róbert új improvizációs estjén a színész-rendező klasszikus kabaréfigurái mellett új dalok és új szövegek is megszólalnak. Darvas Ferenc, Koltai Róbert régi alkotótársa és barátja, zeneszerzőként és zongoristaként is közreműködik a produkcióban, de Dés László fantasztikus Patika-dalai is elhangzanak.
Az est harmadik és legfontosabb főszereplője a közönség, hiszen a műsor a nézők kívánságai alapján és aktív közreműködésével alakul majd! Ráadásul maga Illetékes "úrtárs" is elmondja az egészről a véleményét! A zongoránál: Darvas Ferenc
Jegyár: 2 000 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 18.30
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.

23.00: GINA KONCERT
2009-ben alakult a zenekar a Kőbányai Zenestúdio falai között, amikor Gina, az énekesnő és Fodi barátja (a zenekar dobosa)  kitalálta, ha már zenét tanulnak, miért ne lehetne zenekaruk itt az iskolában! Összeszedték a számukra megfelelő embereket és zenélni kezdtek! Számos helyen megmutatták már magukat és csináltak fergeteges bulikat leginkább a 80-as, 90-es évek funky és R&B zenéjére épülő repertoárral, de gyakran vesznek elő magyar slágereket is, hogy még több ember érezhesse jól magát ...Május 24 én is pont ez lesz a koncepció!
Jegyár: 1 000 Ft
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt.

Május 25. szombat
22.00: Componise – zenekarok versenye
Jegyár: 500 Ft

Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 20.00
Jegyek a helyszínen a program előtt kaphatóak.

Május 27. hétfő
20.00: Operavacsora

Egy varázslatos vacsora operával körítve népszerű operaénekesek társaságában.
Terítéken:
A szeretet operája: A Varázsfuvola
Egy zseni, meg egy másik: Mozart és Da Ponte
Veszedelmes viszonyok: Puccini és a nők
A csábítás iskolája: Delila és Carmen
Akik a humorban nem ismertek tréfát: Rossini és Donizetti
                                  avagy
Ripacsok életre halálra: Don Basilio és Don Pasquale
Jegyárak vacsorával: földszint: 9 900 Ft, galéria: 8 900 Ft
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5).  és a jegy.hu oldalon.

Május 30. péntek
20.00: Karácsony János Trió: Áldd meg a dalt - akusztikus LGT műsor
Karácsony James, az LGT legendás gitárosa és énekese akusztikus hangzásban, modern hangszerelésben adja elő - kirobbanó energiával - az LGT slágereit. A barátaival összehozott örömzene olyan nagy sikert hozott egy balatoni Szt. István napon, egy multicég partiján és egy vidéki Magyar Dal Napján, hogy a csapat boldogan vállalta, hogy a 2013-as maratoni LGT-koncert után elindul az Áldd meg a dalt című akusztikus turnéra. Az energikus és kirobbanó hangulatú akusztikus trióban magas színvonalú zenésztársak muzsikálnak: Péter János (Firkin) fuvolán és Angler Ákos (exAnima Sound System) ütőhangszereken.
Jegyár: elővételben: 2 400 Ft, helyszínen a program előtt: 2 900 Ft
Kapunyitás, vacsora (a’la carte): 18.30
Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen, munkanapokon reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5). illetve, a program előtt. 
 

New Orleans Club rendezvényhelyszín

 • Különterem saját italpulttal, elkülönített bejárattal: asztalos ültetéssel 50 fő, állófogadás jelleggel 80 fő, széksoros ültetéssel 70 fő
 • Mulató alsó szint: asztalos ültetéssel: 110 fő, állófogadás jelleggel: 250 fő
 • Mulató felső szint: asztalos ültetéssel: 100 fő, állófogadás jelleggel: 150 fő

A New Orleans Music Club engedélyezett össz befogadóképessége 350 fő.

A New Orleans Club megközelíthetősége

A belvárosi parkolási nehézségek és a helyszín frekventáltsága miatt inkább a tömegközlekedést javasoljuk.

A helyszín az alábbi járatokkal remekül elérhető:

 • M3 metró, M1 Millenniumi Földalatti
 • 4-es, 6-os villamosok
 • 105, 109 autóbusz 923, 979-es éjszakai buszok
 • 70, 78-as trolibuszok


Fizetett hirdetés

Még több Látnivaló Budapesten

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Látnivalók

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Jún 25

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Jún 25

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

Térkép

Programok a közelben

1 Rejtélyek Szobája

Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz...

Szállás a közelben

1 Star Inn Hotel Budapest Centrum

Az új Star Inn szálloda közvetlenül Budapest szívében fekszik, alig 400 méterre a híres...

2 Yolo Hostel Budapest

Megnyitottunk a pesti Brodway közepén: az Operától, a Parlamenttől, a Bazilikától 8 per...

3 Lord Apartments Budapest

Apartmanházunk a város szívében pár perc sétára helyezkedik el a fontos látványosságo...

MegosztomLátnivaló kereső Budapest

Partnereink
Facebook