Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budapest / Programok / Divat, életmód / Jótékonysági divatbemutató Harza Márk megsegítésére

Jótékonysági divatbemutató Harza Márk megsegítésére 2014

Danubius Hotel Hélia, díszterem 1133 Budapest, Kárpát utca 62-64

Jótékonysági divatbemutató Harza Márk megsegítésére információk

Jótékonysági divatbemutatót szervez a Mozdulj! Közhasznú Egyesület idén november 22-én. A résztvevők ismét együtt bizonyíthatják be: nem számít, hogy valaki mozgássérült vagy egészséges, híres vagy hétköznapi hős, ugyanolyan értékes, mint bárki más.
A tavalyi sikereken felbuzdulva ismét kifutóra lépnek hazai sztárok és hétköznapi, egészséges és fogyatékkal élő emberek azért, hogy bebizonyítsák: a divat mindenkié, és nemtől, kortól, egészségi állapottól függetlenül mindannyian csodálatosak vagyunk!
 
„A tavalyi rendezvény mondhatni próba volt, hogy megtudjuk: van-e igény a fellépők és a közönség részéről egy olyan különleges divatbemutatóra, ami nem csak a csodálatos ruhákról szól, hanem arról
a sokszínű társaságról is, akik bemutatják azokat. A tavalyihoz hasonlóan idén is kifutóra lépnek fogyatékossággal élő és egészséges hölgyek és urak, profi és amatőr modellek és hírességek is. A bemutatót idén is egy jótékonysági bál követi, ahol adománygyűjtésen és borárverésen lesz lehetősége a résztvevőknek felajánlani segítségüket. És hogy kinek? Az este idei kedvezményezettje az egyik fellépő, Harza Márk paraszupersztár. Márk a családjával mélyszegénységben él, születése óta fejlődési rendellenességgel küzd és műtétek sora vár rá. A művészet az, ami tartja benne a lelket: nagyszerűen énekel és remek mesemondó, aki különböző versenyeken is bizonyította már tehetségét. A rendezvényen befolyt összeget a kisfiú és családja még a helyszínen megkapja, hogy felhasználhassák Márk kezeléseire és tehetségének kibontakoztatására” – mesélték, a második jótékonysági divatbemutató részleteiről a Mozdulj! Közhasznú Egyesület tagjai.
 
A tavalyihoz képest az idei divatbemutatón a divattervezők és hírességek névsora is bővült. Idén 11 divattervező dolgozik megfeszített munkával azon, hogy az alkalmi modellek tökéletesen érezhessék magukat. Részt vesz az eseményen a Beauty Fashion, Dulcet Rose, Green Culture, Herczeg Zoltán, Héjja Trend Line, Násfa Szalon, Myrdin Fashion, Mystic day Fashion, Poppos Virág, Szépligeti Fashion, Sziráczky Fashion, Varga Gyöngyi.
Az ő munkájuk teszi lehetővé, hogy a mozgássérült, vak vagy siket modellek is hercegnőnek érezhessék magukat egy estére. A divatbemutató fővédnöke - a tavalyihoz hasonlóan - Sütő
Enikő, aki nem csak az arcát, de a tehetségét is adja az eseményhez, hiszen ő találja ki és tanítja be a koreográfiát a manökeneknek. Megtisztelő a szervezők számára, hogy a rendezvényhez egyre több híresség csatlakozik, akik ismertségükkel szeretnék még inkább felhívni az emberek figyelmét arra, milyen utánozhatatlan érzés önzetlenül adni másoknak. Az estén kifutóra lép több olyan híresség is, akinek fontos a fogyatékossággal élő emberek sorsa és a segítségnyújtás. Ott lesz Tallós Rita, Teszári Nóra, Kőváry Barna, R. Kárpáti Péter, Haumann Petra, Madár Vera a „Jóban Rosszban” színésznője, Zoltán Erika, Petőcz András, Karafiáth Orsolya,Nagy Alexandra, a „Barátok közt” Alíza, Demcsák Zsuzsa, Balássy Betty és Varga Feri, Deutsch Anita, Müller Attila és Larion Zoé, Szinteár Dóra és Novodomszky Éva is. Egy különleges premier is készül, összeállnak ugyanis a Szombat Esti Láz táncosai, köztük Molnár Andi és Angyal András, és először láthatjuk őket együtt egy produkcióban.


Fizetett hirdetés

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Programok

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Dec 01

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Dec 01

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

Térkép

Szállás a közelben

1 Danubius Hotel Helia Budapest

Miért ne köthetné össze az üzletet a pihenéssel? Konferenciahotel gyógy- és wellness s...

2 Pannónia Apartman Budapest

Az apartman Budapest belvárosában egy társasház önálló lakása a Duna parti hajóállom

3 Kárpát-Garam Apartman Budapest

Újlipótvárosban, közel a Dunához a Kárpát utcánál teljesen berendezett, felszerelt lak...

Látnivalók a közelben

1 Palatinus Strandfürdő
A strandolás és napozás élménye (fotó: sxc)

Margitsziget strandja, a sziget természetvédelmi területén 1919-ben megnyitott fürdő a Pa...

2 RaM Colosseum

Budapest szívében 2011. tavaszán nyit a Radnóti Miklós Művelődési Központ - RaM Coloss...

3 Margitsziget
kép forrása Wikipédia

A Margitsziget Budapest szívében a Duna öleli körül, igen kedvelt kiránduló és kikapcso...

Shopping a közelben

1 Antikva.hu

10 éve működő antikváriumunk szívesen vásárol könyveket, könyvgyűjteményeket, régi...

3 High-Care Center Arc- és Testkozmetika

Referencia kozmetikánkban, amely egyben országos oktató központ is- mindig a legjobb minő...

MegosztomProgram, esemény kereső Budapest

Partnereink
Facebook