Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Sajtóközlemény / A Budapesti Vidámpark nyári táborai

A Budapesti Vidámpark nyári táborai

A Budapesti Vidámpark nyári táborai információk

Nyári táborral bővíti programjait a Budapesti Vidámpark

Június 25-től nyolc héten át várja a gyermekeket a Vidámpark tábor

Napközis „Vidámpark tábor” indul a Funside szervezésében a 2012-es iskolai szünetben a Budapesti Vidámparkban. Az 5-12 éves iskolások 5 napos turnusokban élvezhetik majd a park nyújtotta játékok örömeit, miközben a Funside által biztosított kiscsoportos angolórákon fejleszthetik nyelvtudásukat.

A heti 5 napos, napi 9 órás programban a táborozók koruknak és magasságuknak megfelelő játékok között tölthetik a turnus nagy részét; például a frissen bemutatott roller és gördeszka ötvözetére hasonlító egykerekű Gauswheelt is kipróbálhatják, valamint hetente egyszer a Budapesti Állatkertbe is ellátogatnak majd. A 4-7 fős csoportokban, játékos és kreatív formában tartott angolórák és a teljes program lebonyolításáról hazánk legdinamikusabban növekvő táborszervezője, a Funside gondoskodik. Táboraik hagyományaihoz híven az idegen anyanyelvű gyermekeket is szeretettel várják: számukra angol helyett szintén kiscsoportos magyar, mint idegen nyelv oktatást biztosít a Funside csapata.

Az új nyári tábor mellett, a Budapesti Vidámpark május 21-től elindítja születésnapi zsúr szolgáltatását is a Funside Events gyermek-rendezvényszervező csapatának segítségével. Az ünnepelt és barátai egy 3 órás zsúr keretében, a Funside animátorainak vezetése mellett felülhetnek kedvenc játékaikra, kipróbálhatják a park legújabb attrakcióit, a rendezvényteremben pedig tortával, üdítővel és igazi szülinapi hangulattal ünnepelhetik meg a nagy napot. A születésnapi zsúr csomaghoz kézműves programok, arcfestés, lufihajtogatás, sőt nagyobbaknak Xbox Kinect bajnokság és tini disco is rendelhető.

Fehér Mariann, szóvivő, Vidámpark Zrt.
„A Vidámpark egyik központi törekvése, hogy az egészséges kikapcsolódás mellett a közösség élményét is nyújtsa minden gyermek számára. Fontosnak tartjuk, hogy biztosítsunk minden szülőt a parkba látogató gyerekek biztonságáról és szeretnénk felhívni figyelmüket a játszva tanulás erejére is. A Vidámpark és a Funside közös nyári tábora nem csak egész napos elfoglaltságot jelent az aprónépnek, de nyelvtudását és kommunikációs készségét is fejleszti. A programsorozat emellett privát rendezvényeknek is helyet ad, hiszen mi lehetne értékesebb ajándék, mint egy születésnapi zsúr a Vidámparkban?”

Farkas Eszter, táborvezető, Funside
„Táboraink egyik filozófiája, hogy a tanulást a játékkal és a testmozgással kapcsoljuk össze, ezért minden táborunkban törekszünk a lehető legszínesebb program kialakítására és ebbe a Vidámpark tábor is kiválóan illeszkedik. A vakáció alatt nehéz tanulásra bírni a gyerekeket és a figyelmüket lekötni is nagyobb kihívást jelent. Azáltal, hogy igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni az oktatás és a játék kombinációjára, meghozzuk a gyerekek kedvét a tanuláshoz és ezt az eredmények is jól tükrözik.”

A Funside nemzetközi nyári táborok idén Budapesten 5-féle napközis táborral, a Balatonon pedig 11-féle ottalvós nyári táborral várják a gyermekeket és fiatalokat, köztük angol, német, francia és magyar nyelvtáborral, valamint sport-, tenisz-, tánc-, szörf-, lovas- és médiatáborokkal. A Funside egyéni kombinációs lehetőségeivel egy gyermek akár egyszerre két programot is választhat, így a Funside Balaton táborok esetében immár 41-féle lehetséges program közük csemegézhetnek idén a 7-17 éves táborozók.

További információk a Vidámpark táborról elérhetőek a Budapesti Vidámpark, valamint a Funside Budapest weboldalain. Jelentkezni a május 18-tól a Funside Budapest villányi úti központjában, valamint online lehet a www.funside.hu oldalon.

A sajtóanyagért köszönet a Funside csapatának!

Budapesti Vidám Park Zrt.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16.
www.facebook.com/budapestividampark
www.vidampark.hu