Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Sajtóközlemény / A NAV dísztermében lesz a KKVHÁZ Megyék Versenye

A NAV dísztermében lesz a KKVHÁZ Megyék Versenye

A NAV dísztermében lesz a KKVHÁZ Megyék Versenye információk

A NAV dísztermében lesz a KKVHÁZ Megyék Versenye

Bemutatták a sajtó képviselőinek is a KKVHÁZ Megyék Versenye döntő programját. Dr. Bod Péter Ákos, a verseny elnöke arról tájékoztatott, hogy a vártnál sokkal nagyobb aktivitást tapasztaltak a megyék részéről.

Mint az MNB egykori elnöke elmondta, az igazán nagy meglepetés az idén már bekapcsolódott határon túli magyar csapatok lelkesedése volt. A professzor mindenkinek ajánlja, hogy kattintgassa végig a megyék kvalifikációs versenymunkáit, természetesen a www.kkvhaz.hu oldalon.

December 3-án egy minden korábbi rendezvénynél izgalmasabb játékra kerül sor. A döntőbe jutott 20 csapat először a régiójukra leginkább jellemző terméket vagy szolgáltatást mutatja be egy performance keretében.

A középdöntőbe jutóknak pedig befektetőket kell csalogatniuk a megyéjükbe. A végső sorrend egy intellektuálisan is nagyon izgalmas vita keretében dől el a legjobb három csapat között. „ A vita mibenléte még meglepetés. Ezzel is szeretnénk elérni, hogy mindenki az utolsó pillanatig minden idegszálával figyelhessen a versenyre. AZ MTVA egy filmet forgat az eseményről. Bizonyára képernyőn is átjön majd, hogy ez a játékos kapcsolatokat és közösségi élményt kínáló immár hagyomány, nem kíván semmilyen szervezet konkurense lenni. Sokkal inkább a KKV szektor felé irányuló számos remek kezdeményezés otthona, kávéháza a KKVHÁZ” – zárta gondolatait a verseny elnöke.

A versenyre a bejutott megyék 5 fős csapatai és a VIP meghívottak mellett a nagyközönség is regisztrálhat. Korlátozott számban  jó páran megízlelhetik, milyen a NAV székházában megfordulni, amikor az ember játszani megy oda. A részletes programért, kérem, kattintsanak ide: http://kkvhaz.hu/megyek-versenye-donto-program

A verseny célja

Játékosan és közösség teremtő módon ráirányítani a figyelmet a vállalkozói kedv és a vállalkozóvá válás fontosságára. Hangsúlyozni a vállalkozói ismeretek, a korszerű vállalatirányítás, a praktikus ötletek átvételét és a network jelentőségét. Kihasználni és fejleszteni azt az érzelmi kötődést, ami a megyékhez köti az ott élőket az ott gazdálkodókat. Fejleszteni azt a hatást, hogy az amúgy passzív vállalatok és személyek egymásért és különösen versenyben sokat hajlandóak tenni. 2014 jelmondata: előtérben „A fejlesztő megye” Ez arra utal, hogy még soha korábban ilyen komplex gazdaságfejlesztési szerep nem jutott megyéknek.

A verseny célja még, hogy a csapatok foglalkozzanak a fogyatékkal élőkkel, a tartós munkanélküliekkel és a gyermeknevelés melletti munkavállalás kérdésével is. Kapjanak szerepet a versenyben is, a kiváló tapasztalattal rendelkező, aktív, nyugdíjkorukat átlépett szakemberek is. Markánsan jelenjen meg a versenyben az újdonságokra való nyitottság, az innováció és a K+F képessége, az önfejlesztés állandó igénye, valamint a környezettudatosság.

Forrás és további információk: http://kkvhaz.hu/megyek-versenye-2014

Móricz Zsigmond Színház műsora
A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház műsora, előadásai, jegyárai
Nyíregyháza

Nadály Zoltán Művelődési Központ programjai
A Nadály Zoltán Művelődési Központ aktuális programjai.
Hajdúszoboszló

Szep 19

Békéscsaba, a mindig megújuló város
Az Alföld szívében fekszik Békéscsaba, amelyet Európa legnagyobb falujának is neveznek. ......