Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Sajtóközlemény / A biatorbágyi outlet központban nyílt meg a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontja

A biatorbágyi outlet központban nyílt meg a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontja információk

A MikulásGyár a Premier Outletben nyitotta meg idei első adománygyűjtő pontját. A rendhagyó megnyitóra jóval a megszokott december eleji időpont előtt került sor.

„A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő MikulásGyár tavaly közel fél milliárd forint értékű adományt gyűjtött össze, amellyel 289 ezer rászoruló családnak segíthetett” – tudtuk meg Zsolnai Endrétől, a MikulásGyár főszervezőjétől. E nemes cél elérésében a szintén 10. születésnapját ünneplő Premier Outlet is segédkezni kíván, sőt, a két szervezet álmodott egy nagyot, és ma bejelentették, hogy idén 350 ezer mélyszegénységben élő család és gyermekeik karácsonyát szeretnék szebbé tenni közösen.

„A Premier Outlettől nem áll távol a jótékonyság, hiszen a már hagyománnyá vált Adok-Kapok Napok elnevezésű akciónkkal több ezer rászoruló családnak segíthettünk. Ezért nem volt kérdés, hogy a születésnapunkon is egy jó ügy mellé álljunk. Így találtunk a Mikulásgyárra” - tudhattuk meg Imre Csabától, a Premier Outlet vezetőjétől - „A közös cél, vagyis a 350 ezer család megsegítése érdekében jóval a megszokott decemberi 5-i időpont előtt, már ma megnyitott a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontja a Premier Outletben.”

Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok a MikulásGyár háziasszonyaként volt jelen a megnyitón.  Katalin kiemelte, hogy a Premier Outletben található adománygyűjtő pontban mától minden hétvégén, tíztől nyolc óráig, majd december 5-től minden nap várják a felajánlásokat. A szervezők elsősorban megunt játékokat, könyveket, jó állapotban lévő ruhákat, tisztálkodószereket vagy tartós élelmiszert várnak az adományozóktól. Az eseményen tiszteletét tette Somló Tamás is, aki elmondta, hogy a kezdetektől végigkíséri a karitatív akciót, és akárcsak minden évben, idén is egy nagy mikuláscsomaggal készül.

A különleges születésnap ünnepi hangulatát az adományozó pont megnyitásán kívül megannyi színes program biztosítja egész hétvégén. Október 11-én és 12-én ingyenes, fedett helyiségekben megrendezett, színes családi programokkal várja az érdeklődőket a Premier Outlet. A frissülni és szépülni vágyóknak SzépségPonttal, az ínyenceknek Kézműves és Termelői Vásárral, a gyerkőcöknek pedig izgalmas programokkal kedveskedik a biatorbágyi outlet központ.

Jan 15

Tréning Stúdió Kft.
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Tréning Stúdió olyan színvonalas, a munkaer
Székesfehérvár