Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Sajtóközlemény / A biatorbágyi outlet központban nyílt meg a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontja

A biatorbágyi outlet központban nyílt meg a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontja

A biatorbágyi outlet központban nyílt meg a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontja információk

A MikulásGyár a Premier Outletben nyitotta meg idei első adománygyűjtő pontját. A rendhagyó megnyitóra jóval a megszokott december eleji időpont előtt került sor.
 
„A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő MikulásGyár tavaly közel fél milliárd forint értékű adományt gyűjtött össze, amellyel 289 ezer rászoruló családnak segíthetett” – tudtuk meg Zsolnai Endrétől, a MikulásGyár főszervezőjétől. E nemes cél elérésében a szintén 10. születésnapját ünneplő Premier Outlet is segédkezni kíván, sőt, a két szervezet álmodott egy nagyot, és ma bejelentették, hogy idén 350 ezer mélyszegénységben élő család és gyermekeik karácsonyát szeretnék szebbé tenni közösen.
 
„A Premier Outlettől nem áll távol a jótékonyság, hiszen a már hagyománnyá vált Adok-Kapok Napok elnevezésű akciónkkal több ezer rászoruló családnak segíthettünk. Ezért nem volt kérdés, hogy a születésnapunkon is egy jó ügy mellé álljunk. Így találtunk a Mikulásgyárra” - tudhattuk meg Imre Csabától, a Premier Outlet vezetőjétől - „A közös cél, vagyis a 350 ezer család megsegítése érdekében jóval a megszokott decemberi 5-i időpont előtt, már ma megnyitott a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontja a Premier Outletben.”
 
Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok a MikulásGyár háziasszonyaként volt jelen a megnyitón.  Katalin kiemelte, hogy a Premier Outletben található adománygyűjtő pontban mától minden hétvégén, tíztől nyolc óráig, majd december 5-től minden nap várják a felajánlásokat. A szervezők elsősorban megunt játékokat, könyveket, jó állapotban lévő ruhákat, tisztálkodószereket vagy tartós élelmiszert várnak az adományozóktól. Az eseményen tiszteletét tette Somló Tamás is, aki elmondta, hogy a kezdetektől végigkíséri a karitatív akciót, és akárcsak minden évben, idén is egy nagy mikuláscsomaggal készül.
 
A különleges születésnap ünnepi hangulatát az adományozó pont megnyitásán kívül megannyi színes program biztosítja egész hétvégén. Október 11-én és 12-én ingyenes, fedett helyiségekben megrendezett, színes családi programokkal várja az érdeklődőket a Premier Outlet. A frissülni és szépülni vágyóknak SzépségPonttal, az ínyenceknek Kézműves és Termelői Vásárral, a gyerkőcöknek pedig izgalmas programokkal kedveskedik a biatorbágyi outlet központ.


Fizetett hirdetés

Még több Blog Budapesten

Bérházból született klasszikus elegancia - Épül a Prestige Hotel Budapest

Három dolog, ami egy ingatlan-beruházásnál számít: „Location, location, location” – mondta Lord...

Mobile Bartenders
Mobile Bartenders, hogy a buli élmény legyen!

Olyan bulira vágysz, ahol a hangulatot a karibi hangulatot idéző, színes koktélok alapozzák meg...

Szezonkezdet az Állatkertben és a Holnemvolt Parkban

Megkezdődött a szezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben, illetve a hozzá tartozó Holnemvolt Pa...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Jan 15

Tréning Stúdió Kft.
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Tréning Stúdió olyan színvonalas, a munkaer
Székesfehérvár

Jan 15

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Jan 16

A gázember (14 éven felülieknek)
A Holdvilág Kamaraszínház és a Kókai János Társulat koprodukciója 14 éven felülieknek Egres Bén...
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budapest

    

Partnereink
Facebook