Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Gyilkosság a vacsorán

Gyilkosság a vacsorán információk

Krimi és konyhaművészet

 
A Magyarországon és Közép-Európában egyedülálló műfaj, az interaktív vacsoraszínház egyre nagyobb siker. A Gyilkosság a vacsorán sorozatban ráadásul 2 új darab is terítékre került immár magyar szerzők tollából. A Gyilkosság a vacsorán olyan rendhagyó élmény, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték összeolvadása biztosít.
 
Krimi és konyhaművészet – bár nehezen összeegyeztethetőnek tűnik, a kettőnek szorosan köze van egymáshoz. A kulinária és a színház párosítása egyre népszerűbb, hiszen sokan ma már azt igénylik, hogy egyszerre többféle inger érje őket - lehetőleg minél meghökkentőbben. Ezt az igényt szolgálja ki az új műfaj, a vacsoraszínház, melynek első hazai képviselője a Gyilkosság a vacsorán társulat.
 
A vendégek megérkeznek, elfoglalják helyüket, asztalonként csapatokat alkotnak, majd kezdetét veszi a színdarab, amely izgalmas nyomozás, játék és vacsora is egyben. Az étkezésnek fontos dramaturgiai szerepe van, ez adja a keretet magához a cselekményhez. A vendégek a négyfogásos vacsora alatt egymással és az idővel versenyezve igyekeznek megoldani a rejtélyt, természetesen a színészek útmutatásaival, az adott történet keretein belül.
 
A különleges élményt szállító társulat repertoárján idén immár négy darab szerepel: a több, mint egy éve töretlenül népszerű  Vérkötelékek és A kétely fátylai – ezeket a műfajt Magyarországra importáló olasz szerzők jegyzik.  A két új magyar darab, A Dizőz halála és Az utolsó csepp című előadások a revü csillámporos, ámde sötét kulisszái mögé és egy rejtélyes születésnapi ünnepségre kalauzolják a nyomozó kedvű nézőt. A szerzők Vörös Róbert, a Nemzeti Színház dramaturg igazgatója, a legújabb darabot pedig a Vékes Csaba és Szirmai Melinda színész-rendező-forgatókönyvíró páros jegyzi. A repertoár mind a négy előadása fordulatos és elgondolkodtató játék, egyedülálló és exkluzív élmény.
 
A Gyilkosság a vacsorán társulat célja, hogy az interaktív színjátszás hagyományát átültesse a hazai kulturális életbe, immár magyar szerzők bevonásával. Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, és garantáltan felejthetetlen szórakozás – ez a gyilkosság a vacsorán.
 
 
www.gyilkossagavacsoran.hu

A Gyilkosság a Vacsorán - Interaktív Színház előadásai itt >>>

Joint Events Kft.

A budapesti székhelyű Joint Events Kft. 2010 óta van jelen az országban, a Joint Ltd. olasz vállalkozás franchise partnereként 12 színészt és 3 szervezőt foglalkoztat.  A vállalkozás alapvető célja, hogy minőségi, tartalmas szórakozást nyújtson vendégeinek teljesen újszerű keretek között.

További információ:

Nagy Viktória
Ügyvezető
Email: viktoria.nagy@gyilkossagavacsoran.hu
Tel: +36 30 919 6211
 
Kurucz Balázs
Marketing menedzser
Email: balazs.kurucz@gyilkossagavacsoran.hu
Tel: +36 30 631 6469
 
Hering Orsolya
Sajtókapcsolatok
Tel.: +36 20 978 5080
 

Színészek:

Barnák László
Színművész, 2006-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Munkáját a Szolnoki Szigligeti Színházban kezdte, 2008 óta a Szegedi Nemzeti Színház tagja. Ott rendezőként is bemutatkozott 2 produkcióval. A Vérkötelékek előadás szereplője, a Kétely Fátylai rendezője.

Béres Miklós
Szabadúszó színész. Nyolc éve dolgozik alternatív és független színházi társulatoknál. Ezalatt resztvett magyar és angol nyelvű előadások létrehozásában, illetve nemzetközi workshopokon és színésztréningeken.

Erdei Gergő
Színész, színháztörténész. A veszprémi Pannon Egyetem hallgatója. A Szárnyas Sárkányok Utcaszínházi Kompánia tagja. A Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Vérkötelékek előadás szereplője.

Hajdú László
Színművész, 2006-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, Jordán Tamás és Lukács Andor osztályában. A Komáromi Jókai Színház társulatának tagja. A Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Vérkötelékek előadás szereplője, a Kétely Fátylai dramaturgja, valamint a Társulat vezetője.

Kovács Lotti
Színész, 2009-ben végzett az Új Színház stúdiójában. Jelenleg a Győri Nemzeti Színházban és az Új Színházban játszik. A Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Vérkötelékek és a Kétely Fátylai című előadások szereplője.

Mester Szilvia
Színész. Hat év vidéki kőszínház után (Zalaegerszegi Hevesi Sándor, Kaposvári Csiky Gergely) most Budapesten szabadúszó. Az elmúlt években különféle alternatív társulattal dolgozott és több műhelymunkában is részt vett (KoMa, TÁP Színház, Utca-SzAK, Andy Hefler improvizációs kurzusa). A Vérkötelékek és a Kétely Fátylai című előadások szereplője.

Szakács Zsuzsi
Színész. Az ELTE ppk negyedéves hallgatója. Játszott utcán, színpadon, garázsban, templomban, étteremben, pincében, kocsmában. Jelenleg a fantommajmok társulatának tagja, valamint a Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Vérkötelékek és a Kétely Fátylai című előadások szereplője.

Széll Attila
Színművész, 2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Az Új Színház társulatának tagja. A Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Vérkötelékek és a Kétely Fátylai című előadások szereplője.

Szirmai Melinda
Színész, a Kaposvári Egyetemen végzett. Jelenleg szabadúszó, az írással is kacérkodik. A Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Kétely Fátylai előadás szereplője.

Szitás Balázs
Színész, konferanszié, táncos. Színházi tapasztalatait a Radikális Szabadidő Színházban, az Utca-Szakban (Commedia dell'arte), a Gózon Gyula kamaraszínházban, a Kuli-Sokkban, Fehér Ferenc társulatában, valamint a Taurin Cirkuszcsoportban szerezte. A Vérkötelékek előadás szereplője.

Szoták Andrea
Színész, a Nemzeti Színiakadémián végzett 1998-ban. Azóta több társulatban is feltűnt: Komáromi Jókai Színház, Soproni Petőfi Színház, Debreceni Csokonai Színház, Sirály, Kolibri pince, Zsámbéki Nyári Színház. A Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Vérkötelékek előadás szereplője.

Tornyi Ildikó
Színművész. 2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Marton László osztályában, majd a Vígszínházhoz szerződött. 2008-ban Junior Prima Díjjal ismerték el színészi munkáját. A Gyilkosság a Vacsorán társulatában a Vérkötelékek előadás szereplője.Fizetett hirdetés

Kapcsolódó

Gyilkosság a Vacsorán - Interaktív Színház
Gyilkosság a Vacsorán - Interaktív Vacsoraszínház

A Gyilkosság a Vacsorán krimijátékai tartalmas szórakozást jelentenek korosztálytól függetlenül...

Még több Blog Budapesten

Bérházból született klasszikus elegancia - Épül a Prestige Hotel Budapest

Három dolog, ami egy ingatlan-beruházásnál számít: „Location, location, location” – mondta Lord...

Mobile Bartenders
Mobile Bartenders, hogy a buli élmény legyen!

Olyan bulira vágysz, ahol a hangulatot a karibi hangulatot idéző, színes koktélok alapozzák meg...

Szezonkezdet az Állatkertben és a Holnemvolt Parkban

Megkezdődött a szezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben, illetve a hozzá tartozó Holnemvolt Pa...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Máj 21

Beregi Ünnepi Hét
2018 tavaszán is megrendezésre kerül Vásárosnaményban a Beregi Ünnnepi Hét. A színes
Nyíregyháza

Máj 26

VÁSÁROSnap és Gyermeknap
Tartalmas vidám családi és gyermekprogramok várnak mindenkit Vásárosnaményban 2018. máj...........
Nyíregyháza

Júl 06

Zoárd-napi Sokadalom
2018. július 6-7-én Vásárosnaményban a régi Kraszna-hídon és környékén Vásárosnamény Város Önko...
Nyíregyháza

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budapest

    

Partnereink
Facebook