Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Sajtóközlemény / MARATONI SEGÍTSÉG: KÖZEL 1,5 MILLIÓT GYŰJTÖTTEK ÉLETMENTŐ MŰSZERRE

MARATONI SEGÍTSÉG: KÖZEL 1,5 MILLIÓT GYŰJTÖTTEK ÉLETMENTŐ MŰSZERRE

MARATONI SEGÍTSÉG: KÖZEL 1,5 MILLIÓT GYŰJTÖTTEK ÉLETMENTŐ MŰSZERRE információk

4 bajnok, 12 nagykövet, 300 támogató, 500 futó és szurkoló, 1000 kézlenyomat, közel 1,5 millió forint – ismét futással segített az Amway a beteg kisgyermekeknek a SPAR Budapest Maratonon, október 11-én. A jótékonysági akcióból befolyt összegből hamarosan egy nagy tudású betegőrző monitor kerül a Bókay Gyermekklinika leendő sürgősségi osztályára.
 

Legyen szó csak néhány kilométerről, vagy akár maratoni távról: ha nemes célért futunk, könnyebben vesszük az akadályokat. Az Amway a 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon célul tűzte ki, hogy futással, szurkolással 1 millió forintot gyűjtsön egy új, betegőrző monitor vásárlásához, amely a Bókay Gyermekklinika jövőbeni sürgősségi osztályára kerül.

Az ország legnépszerűbb futóversenyén várakozáson felüli eredménnyel zárult az Amway jótékonysági akciója: közel másfél millió gyűlt össze a 175 éves kórház új műszerére. A kezdeményezéshez 4 ifjú bajnok is csatlakozott. Hajdu Jonatán (négyszeres kenu ifjúsági világbajnok), Pál Zalán (jégkorongozó, Ifjúsági EBEL és magyar csapat kapitánya), Vass András (kenu ifjúsági világ- és Európa-bajnok) és Kiss Tamás (kenu olimpiai bronzérmes) váltóban teljesítették a maratoni távot az Amway színeiben.

„Büszke vagyok arra, hogy a Klinika dolgozóival együtt 500 lelkes munkatársunk és üzleti vállalkozónk futott vagy szurkolt családjával együtt a jó ügyért. Sőt, 12 nagykövetünk segítségével további 300 támogató járult hozzá, hogy újabb létfontosságú műszer segítse a gyermekek gyógyulását”- számolt be a kezdeményezésről Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője. „Az Amway Hungária támogatásával ismét megvalósult egy álmunk: elkezdhetjük a Klinika új sürgősségi osztályának kialakítását, melyhez a betegőrző monitor fontos segítséget jelent”- tette hozzá Dr. Tóth-Heyn Péter, a Bókay Gyermekklinika igazgatóhelyettese.

Az Amway kiemelt figyelmet fordít világszerte, így Magyarországon is a gyermekek támogatására. Amellett, hogy a sport, az egészséges életmód fontosságára hívja fel a figyelmet, a vállalat a legnépszerűbb hazai sporteseményeken is a gyermekek gyógyítását segíti, 2012 óta futással és szurkolással is gyűjt a Bókay Gyermekklinika támogatására. Az Amway Hungária a kórház munkáját az elmúlt években több mint 10 millió forinttal segítette.

Guinness-rekord az alultáplált gyermekekért
A SPAR Budapest Maratonra érkező versenyzők és szurkolók is izgalmas Guinness-rekordkísérletben vehettek részt. Az Amway 2014-ben meghirdetett „Adj egy ötöst” nemzetközi kampánya keretein belül világszerte, így a maratonon is tenyérlenyomatokat gyűjtött. A szombati rendezvényen, az Amway kiállítói sátrában közel 1000 színes kézlenyomat gyűlt össze a fejlődő országok alultáplált gyermekeinek. Az Amway minden egyes kézlenyomat után 1 dollárt utal majd át a rászorulók részére.
 
 
Az Amway-ről  
Az Amway (amway.com) világszerte a közvetlen értékesítési iparág egyik vezető vállalata. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított és jelenleg is ottani székhellyel működő Amway több mint nyolcvan országban kínál fogyasztóknak szánt termékeket és üzleti lehetőséget. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE® vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az ARTISTRY® bőrápolók és dekorkozmetikumok, valamint az eSpring® víztisztító rendszerek. A legutóbbi pénzügyi évben az Amway vállalatcsoport éves árbevétele 10,9 milliárd dollár volt.
 
A sajtóanyagot köszönjük a Double Decker PR csapatának.


Fizetett hirdetés

Még több Blog Budapesten

Bérházból született klasszikus elegancia - Épül a Prestige Hotel Budapest

Három dolog, ami egy ingatlan-beruházásnál számít: „Location, location, location” – mondta Lord...

Mobile Bartenders
Mobile Bartenders, hogy a buli élmény legyen!

Olyan bulira vágysz, ahol a hangulatot a karibi hangulatot idéző, színes koktélok alapozzák meg...

Szezonkezdet az Állatkertben és a Holnemvolt Parkban

Megkezdődött a szezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben, illetve a hozzá tartozó Holnemvolt Pa...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Jan 15

Tréning Stúdió Kft.
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Tréning Stúdió olyan színvonalas, a munkaer
Székesfehérvár

Jan 15

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Jan 16

A gázember (14 éven felülieknek)
A Holdvilág Kamaraszínház és a Kókai János Társulat koprodukciója 14 éven felülieknek Egres Bén...
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budapest

    

Partnereink
Facebook