Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Sajtóközlemény / Egy nap több mint 2 millió LEGO DUPLO elemet gyártunk Nyíregyházán

Egy nap több mint 2 millió LEGO DUPLO elemet gyártunk Nyíregyházán

Egy nap több mint 2 millió LEGO DUPLO elemet gyártunk Nyíregyházán információk

Egy nap több mint 2 millió LEGO®DUPLO® elemet gyártunk Nyíregyházán
 
 
2013. november 19. – A LEGO® DUPLO® játékok nem csak örömet okoznak a legkisebbeknek a karácsonyfa alatt, hanem fejlesztik a kreativitást és javítják a problémamegoldó képességet is. A biztonságos LEGO®DUPLO® szettek sikerét jól mutatja az, hogy forgalmuk számottevően nőtt 2013-ban, így évente mintegy 14 millió ilyen játékdoboz kerül a polcokra a nyíregyházi gyárból.
 
A LEGO® DUPLO® építőjátéknak garantáltan örülnek a legkisebbek, hiszen azt kifejezetten az apró kezekkel, de annál nagyobb fantáziával rendelkező 1 ½ - 5 éves gyermekeknek tervezték. A LEGO® DUPLO® készletek segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a formákkal, méretekkel, számokkal, színekkel, és mivel az elemeknek számtalan kombinációja létezik, folyamatosan új és szórakoztató játékélményt szerez az apróságoknak.
A játék mellett fejlődik a kisgyermekek kreativitása, problémamegoldó készsége, logikája, képzelőereje, kitartása, kombinatív és motorikus készsége is. A LEGO® DUPLO® készletek előnye, hogy a gyermek fejlődésének megfelelően bővíthetőek, így az idő előrehaladtával sem válik a játék unalmassá.
 
A LEGO® DUPLO® termékcsalád sajátossága, hogy kizárólag Magyarországon gyártják. A nyíregyházi gyárban történik minden munkafolyamat a fröccsöntéstől a csomagolásig, hogy a nap végére több mint 2 millió elem gördüljön le a szalagról.
 
A folyamatos fejlesztésének köszönhetően a LEGO®DUPLO®építőjátékok tartósak és biztonságosak. A LEGO® Csoport több mint négy évet töltött azzal, hogy igazolja, a termékei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak; a vállalatnál 2008 óta egy több mint 20 fős stáb felel a LEGO® termékek készítéséhez használt, több mint kétezer féle nyersanyag ellenőrzéséért.
 
 
A LEGO® DUPLO® készletek népszerűségét a számok is igazolják: a tavalyi évben regisztrált 11 százalékos forgalomnövekedés után 2013 első nyolc hónapjában 20 százalékkal nőttek a LEGO® DUPLO® termékek eladásai. Leglátványosabban az Egyesült Államokban szárnyaltak az eladások, ahol 53 százalékos volt a növekedés idén, de 29 százalékos bővüléssel jól teljesítettek a visegrádi országok és Oroszország is.

 
Kiemelt termékek:

 
10507 LEGO® DUPLO®Első vasútkészletem
 
Mutasd meg gyermekednek a vonatok és az építés világát a LEGO® DUPLO® Első vasútkészletem segítségével. Állíts össze egy színes gőzmozdonyos vasutat, hangeffektusokkal, személyszállító vagonnal, jegypénztárral felszerelt állomással, üzemanyag-szivattyúval és jelzővel. Ez a rengeteg DUPLO® elemből és sínből álló készlet tökéletes a kis, kezdő építők számára, és több órás vasúti témájú kreatív játék forrása. Vonatvezető és gyermek DUPLO figurát tartalmaz.

 
6154 LEGO® DUPLO® Hamupipőke kastélya

Hamupipőke és hercege nagy kastélyukban élvezik az életet. A kétszintes kastélyban nagy kapuk, magas tornyok, egy kandalló, csillárok, lépcsők, csinos ágyak, és még sok minden más található. Mindenük megvan ahhoz, hogy boldogan éljenek. 2 LEGO DUPLO figurát tartalmaz. Hamupipőke és a herceg.
 A termékek Budapesten többek között már két márkaboltban is megvásárolhatóak az Allee- és Árkád Bevásárlóközpontokban.


A sajtóanyagért köszönet a Hill+Knowlton csaaptának!


Fizetett hirdetés

Még több Blog Budapesten

Próbavacsora Etyeken
Próbavacsora Etyeken

Esküvői Grill- és BBQ menü kóstolás, minden kötelezettség nélkül? A +52 Event & Gastro Hall mos...

Vacsoraest Ínyenceknek
Vacsoraest ínyenc olvasóknak

Rendhagyó irodalmi vacsoraestre várja az ínyenc olvasóközönséget a Globalista Konyha. A Főzünk ...

Twentysix Budapest
Őserdő nyílt a belvárosban

Őserdőre emlékeztet a Király utca legújabb közösségi tere. A botanikus kertet idéző udvarban a ...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Aug 14

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Aug 14

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budapest

    

Partnereink
Facebook