Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Budapest / Blog / Sajtóközlemény / Jön a világ első egész estés LEGO® mozifilmje!

Jön a világ első egész estés LEGO® mozifilmje!

Jön a világ első egész estés LEGO® mozifilmje! információk

Jön a világ első egész estés LEGO® mozifilmje!
Tapasztald meg a LEGO® világot úgy, ahogy még soha, és légy részese a LEGO® történelemnek!

 
Budapest (2014. január 20.) Alig két hét, és egy teljesen új korszak köszönt a LEGO® univerzumra. Február 6-án, csütörtökön mutatják be világszerte az első egész estés The LEGO® Movie mozifilmet, magyar fordításban A LEGO® Kalandot. Most először kel életre egy LEGO® kockákból épült világ a filmvásznon, amihez a film kulcsjelenetei által ihletett, vadonatúj LEGO® építőkészlet és minifigura kollekció is társul. Éld át az eddigi legnagyobb LEGO® vállalkozást, melynek célja, hogy világszerte arra inspirálja a gyerekeket, hogy az önfeledt játékon keresztül tovább fejlesszék szárnyaló képzeletüket és kreatív kifejezésmódjukat!
 
 „82 éve már, hogy világszerte mosolyt varázsolunk a kislányok és kisfiúk arcára minden korosztályban. Öt évvel az ötlet megszületését követően nagy örömmel mutatjuk be azt az egyedülálló és egész estés kikapcsolódást nyújtó filmet, ami a gyermekeket a határtalan képzelet világába, a felnőtteket pedig a gyermekkorukba repíti vissza.” - nyilatkozta Jill Wilfert, a LEGO® Csoport Engedélyeztetési és Szórakoztatási alelnöke. „Számos LEGO® projektet követően, a The LEGO® Movie (A LEGO® Kaland) ismét bebizonyítja, hogy milyen egyszerű egy hétköznapi műanyag LEGO® kockából, valami egészen különlegeset, egy játékfilmet alkotni.” tette hozzá Wilfert.    

The LEGO® Movie (A LEGO® Kaland)

Az eredeti 3D-s számítógépes animációs mozifilmben a világ legnépszerűbb LEGO® minifugurái mellett megjelenik számos új karakter is, hogy körbeutazzanak egy mindeddig ismeretlen, kizárólag LEGO® kockákból épült, vizuálisan egyedülálló világot. A kaland főszereplője Emmet, egy átlagos kis LEGO® figura (szinkronhangja: Molnár Áron), akiről egy véletlen folytán azt hiszik, hogy ő a világ rendkívüli megmentője. Az események Emmetet egy idegenekből álló közösségbe sodorják, ahol társa lesz az öreg és misztikus Vitrivius (Kőszegi Ákos), egy vagyány fiatal lány, Lucy (Pikali Gerda) és Batman (Fekete Ernő). Emmet vezetésével nekivágnak egy nagy kalandnak, hogy legyőzzék a gonosz zsarnokot, Lord Bizniszt (Kerekes József), akinek eltökélt szándéka, hogy az egész univerzumot összeragassza és elpusztítsa.
 
Így varázsolunk a hétköznapiból különlegeset

A LEGO® készletekből és minifigurák felhasználásával összeállított varázslatos mozifilm nem az egyetlen művészeti alkotás, amely a LEGO® kreatív csapatának munkáját dicséri. Számos fantasztikus LEGO® modell ide sorolható, például a világ legnagyobb, 384 000 LEGO® kockából álló LEGO® mozaikja, valamint a világ máig legnagyobb LEGO® modellje, az életnagyságú Star Wars X-Wing fighter replika, amely 23 tonnát nyom, 13 méter hosszú, és több mint 5 millió LEGO® kockából épült fel. Ezeken kívül még megtalálható a 33 méter hosszú LEGO® torony is, mely több mint 500 000 elemből áll össze.


The LEGO® Movie (A LEGO® Kaland) ihlette szettek
 
A 17 szettből álló LEGO® építőkészlet-kollekció a gyerekszobákba varázsolja a The LEGO® Movie-t (A LEGO® Kalandot). A rajongók legnagyobb örömére a részletesen kidolgozott és több-funkciós járművek és szerkezetek hűen visszaadják a LEGO® film sokszínű és kreatív, városi, vadnyugati és űrbeli tematikus háttérelemeit.

 
Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S70800 Menekülő sikló
Hűha! A Vadnyugaton vihar van készülőben! Használd a képzelőerődet, és segíts Emmetnek megépíteni a Menekülő siklót, hogy megszökhessen a robotoktól az Ellenállás elemével. De légy óvatos, fegyvereik vannak, és Robot Sheriff lova még a hátsó lábaira is fel tud ágaskodni! Állítsd be a farokszárnyakat és az ökörszarvakat, csapkodj a szárnyakkal és emelkedj a magasba, majd használd a szélkakast, hogy biztonságos helyre vezessen! A csomagban a 3 minifigura mellett (Emmet, Robo Helyettes és Nemrobot Sheriff) válogatott fegyvereket és kiegészítőket találsz.
Korosztály: 6+
104 elem, 3 minifigura
Elérhető: Januártól

Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S
70801 Olvasztóterem
VIGYÁZAT! Lord Biznisz roborendőre elfogta Emmetet és elhurcolta az Olvasztóterembe. Egy Robokommandós pedig megbilincselte és leláncolta őt egy billenő, forgó lézergéphez, hogy annak segítségével megpróbálja eltávolítani a hátáról az Ellenállás elemét. Segíts Vadócnak észrevétlenül bejutni az Olvasztóterembe, elvágni a láncokat és kiszabadítani Emmetet. A csomagban a 3 minifigura mellett (Emmet, Vadóc és egy Robokommandós) válogatott fegyvereket találsz.
Korosztály: 6+
122 elem, 3 minifigura
Elérhető: Januártól

Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S
70803 Flúgország
Szórakozz együtt Csoda Kittyvel Flúgországban, az univerzum legboldogabb, legvidámabb és legkreatívabb zugában! Csatlakozz Emmethez, Vadóchoz és a többi építőmesterhez ebben a sokszínű, játékos paradicsomban, ahol mindig süt a nap és egy aranyos kis csiga kúszik az élénk színű virágok között. De ne feledd! Emmet még csak nem is sejti, hogy egy célkövető van a lábához rögzítve, így Lord Biznisz Robovégrehajtója követi őt a palotáig és arra készül, hogy megbilincselje. Lőj virágokat a virágkatapulttal, hogy elhárítsd a támadást, és segíts Emmetnek és Parázsnak a menekülésben! A csomagban 3 minifigurát (Emmet, Vadóc és Robovégrehajtó), 2 figurát (Csoda Kitty és csiga) és kiegészítőket találsz.  
Korosztály: 7+
197 elem, 3 minifigura és Csoda Kitty
Elérhető: Januártól


70802 Rossz Zsaru üldözése
Gyorsan pörögnek az események, amint Rossz Zsaru Emmetet üldözi a repülő rendőrautóval a vasúti sínek mentén. Aktiváld a lézereket Rossz Zsaru autójának motorházteteje alól, és engedd szabadjára az ajtók alá rejtett lézerágyúkat. Figyelj az összeomló vasúti hídra! Nagy a baj, mert nem csak a Rossz Zsaru tüzel az új ágyújával, hanem Robokrokodilok is várnak Emmetre, állkapcsukat csattogtatva, hátukon rendőrségi villogókkal. Amikor már Emmet számára minden veszni látszik, fordítsd át Rossz Zsaru fejét, hogy átváltozzon Jó Zsaruvá! A csomagban 2 minifigurát (Emmet és Rossz Zsaru), fegyvert és válogatott kiegészítőket találsz.
Korosztály: 7+
314 elem, 2 minifigura
Elérhető: Januártól
 
Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S
70804 Fagylalt gépezet
Vörös riasztás! A Mikromenedzser nyomásra induló, hármas rakétáival tüzet nyit egy elhaladó kocogóra. Használd a fantáziádat, és építsd át a fagylaltos kocsit egy szuperszónikus, repülő Fagylalt gépezetté. Pattanj be a pilótafülkébe, emelkedj a magasba, és célozd meg a robotot a tetőn elhelyezett, beállítható, óriási tölcsérágyúval és a szárnyakra szerelt, nyomásra induló rakétákkal. Ne vesztegesd az időt! 3 minifigurát találsz a dobozban: Fagyis Miki, Fagyis Jo és Kocogó Carrie.
Korosztály: 8+
344 elem, 3 minifigura
Elérhető: Januártól
 
70805 Szemétszállító gépezet
Lázadj fel a robotok ellen és alakítsd át a hulladékzúzós szemétszállítót egy harapós szájú, szárnyain ágyúkkal felszerelt és szemetes kukákat hajító, repülő harci géppé. De vigyázz! A Mikromenedzser arra készül, hogy nyomásra induló, rejtett rakétáit védtelen polgárokra lője ki, ne késlekedj! A csomagban 3 minifigurát (Kukás Geri, Kukás Dani és a séf, Parme Zán) és válogatott kiegészítőket találsz.  
Korosztály: 8+
389 elem, 3 minifigura
Elérhető: Januártól


 
70806 Kastély gépezet
Figyeltesd Lord Biznisz robotjait a vártoronyból a katonákkal és a lovagokkal. Tartsd készenlétben a nyílpuskát és készítsd fel a mobil katapultot az udvaron. Ha látod, hogy a Mikromenedzser civileket próbál elkapni, használd a fantáziádat és alakítsd át a kastélyt páncélozott kastély gépezetté. Indulj útra, és vedd célba az ellenséget a nyílpuskával, az ágyúval, a katapultokkal és a nyomásra induló rakétákkal. A csomagban 3 minifigurát találsz: Sir Kockarakó, Vitéz és Sharon, Hol a Gatyóm? színésznője.
Korosztály: 8+
424 elem, 3 minifigura
Elérhető: Januártól


 
70811 A repülő öntözőkocsi
Mosd el a Mikromenedzsert a Repülő öntözőkocsival! Használd fel minden képzelőerőd, és alakítsd át a szerszámokkal, létrával és mobil WC-vel felszerelt, hétköznapi műhelykocsit. A Mikromenedzser egy civilt üldöz, ezért gyorsan kell dolgoznod. Indulj, és kutasd fel a robotot! Célozd meg a WC-ülőkén keresztül, tüzelj a nyomásra induló rakétákkal, és áztasd el a szárnyra szerelt vízfecskendőkkel. 3 minifigurát találsz a dobozban: Joe, a vízvezeték-szerelő, Alfie az újonc és Dr. Megműt.  
Korosztály: 7+
351 elem, 3 minifigura
Elérhető: Januártól
 
 
 
Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S70807 Fémszakáll párbaja
Fémszakáll elvesztette néhány testrészét egy Lord Biznisszel vívott csatában, de újjáépítette magát egy régi hajó maradványaiból, így még erősebb lett, mint valaha. Most az óriási Mikromenedzserrel kell megvívnia. Rántsd ki a kalóz kardját a hátán lévő hüvelyből és tüzelj a bal karjára szerelt ágyúkból. Védd meg papagáját és a testrészeit tartalmazó kincsesládát, és cselekedj gyorsan, mielőtt a Mikromenedzser kilövi rakétáit és megragadja az építőmunkást a karmaival. 3 minifigurát találsz a dobozban: Robocsontváz, Robokommandós és Melós Frank.
Korosztály: 8+
412 elem, 3 minifigura és Fémszakáll
Elérhető: Januártól


Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S
70812 Kreatív támadás
Rendezz egy vadnyugati kocsmai verekedést, használd a szárnyra szerelt ágyúkat és egyéb eszközöket a Kreatív támadás elemeiből. Szállj fel, közben játssz egy dallamot a zongorán és dobj bombákat a robotok útjába, hogy megvédd a járókelőket. Használd a fantáziád és építsd egy repülő kebab standot, szereld fel irányító karokkal, sugárhajtású kerekekkel és nyomásra induló, ízletes, kebab rakétákkal. 4 minifigurát találsz a dobozban: Kebab Bob, Vadnyugat Vili, Bella és Főnök Fanni.
Korosztály: 8+
473 elem, 4 minifigura
Elérhető: Januártól


Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S
70808 Üldözés két keréken
Nincs vesztegetni való idő! Használd fel építőmesteri tudásodat és segíts Vadócnak összeállítani egy kétüléses, villámgyors mobilt, abból az anyagból, amit összegyűjtött. Segíts Emmetnek elmenekülni a Robokommandósok elől. Pörgesd fel a motort, hogy át tudjon ugrani a szöges útzár fölött és gyorsan hajts tovább. Kerüld el a Roborendőrség ágyúit, 4 kerék meghajtású kommandós autójuk nyomásra induló rakétáit és dinamitjaikat. A csomagban 5 minifigurát (Emmet, Vadóc és 3 Robokommandós), válogatott fegyvereket és kiegészítőket találsz.
Korosztály: 8+
514 elem, 5 minifigura
Elérhető: Januártól
 

70813 Dupla Rajtaütés
Támadd meg a legerősebb Mikromenedzsert a földről a tűzgéppel és a levegőből a szélmalom helikopterrel! Engedd szabadjára a tűzgép forgó vízágyúját és áztasd el a gonosz robotot! Pörgesd fel a szélmalom helikopter rotorját és emelkedj a levegőbe! A csirke távcsővel keresd meg a Mikromenedzsert és dobj le rá almát és sárgarépát a csapóajtón keresztül. 5 minifigurát találsz a dobozban: Lánglovag, Hank gazda, Robokommandós, Fabuland rajongó és Blacktron rajongó.
Korosztály: 8+
859 elem, 5 minifigura
Elérhető: Januártól
 
 
Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S70809 Lord Biznisz rejtekhelye
Bruhahahahaha! Légy üdvözölve Lord Biznisz gonosz rejtekhelyén! Rögzítsd felvételeit a TV stúdióban és a derítsd ki hogyan akar világuralomra törni. Hagyd nyitva a nagy ajtót, és engedd szabadon Kragle-t. Ejtsd csapdába az építőmestereket és nyerd ki kreativitásukat. Kerüld ki a csapóajtót, nehogy belezuhanj a végtelenbe, majd állítsd le a gondolatrabló gépezetet, mielőtt Lord Biznisz végrehajtaná gonosz tervét! A csomagban 6 minifigurát (Emmet, Vitruvius, Mama zsaru, Papa zsaru, Lord Biznisz, birkózó/építőmester, Macsó birkozó , és Biznisz Kitty figura) és válogatott kiegészítőket találsz.
Korosztály: 8+
738 elem, 7 minifigura és Biznisz Kitty
Elérhető: Januártól


Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO System A/S
71004 LEGO® Minifigurák - A LEGO Film sorozat
A LEGO® minifigurák gyűjteménye 16 teljesen új, a THE LEGO® MOVIE™ című mozifilm által ihletett különleges minifigurával gazdagodik. Minden egyes minifigura teljesen zárt, nem átlátszó, titkos csomagolásban, egy vagy több tartozékkal, alaplappal és gyűjtőknek szánt füzettel kerül forgalomba. A LEGO Movie által ihletett gyűjtemény darabjai között megtalálható: William Shakespeare, Abraham Lincoln, Pandafiú, Marsha a sellők királynője, Robotűző Tina, Firkáltarcú Rossz Zsaru, Vadnyugati Vadóc, Sisakos Emmet, Melós Gail, „Hol a gatyóm?“ fiú, Macskás néni, Robovadász Wiley, Biznisz elnök, Robo Rettenet, Taco Kedd fiú és Kávés Larry.
Elérhető: Januártól

 
# # #
 
A LEGO csoportról
A LEGO Csoport egy magántulajdonban lévő családi vállalat, melynek központja Dániában, Billbundban található. Az 1932-ben alapított csoport mára a világ egyik vezető játékgyártója lett. A LEGO Csoport elkötelezett a gyermekek kreativitásának és képzelőerejének fejlesztése mellett. A LEGO termékek világszerte több mint 130 országban kaphatóak.


 

További információkért a szettekkel és a filmmel kapcsolatban látogassa meg a weboldalt: www.LEGO.hu/movie


A sajtóanyagért köszönet a Hill+Knowlton csaaptának!


Fizetett hirdetés

Még több Blog Budapesten

Próbavacsora Etyeken
Próbavacsora Etyeken

Esküvői Grill- és BBQ menü kóstolás, minden kötelezettség nélkül? A +52 Event & Gastro Hall mos...

Vacsoraest Ínyenceknek
Vacsoraest ínyenc olvasóknak

Rendhagyó irodalmi vacsoraestre várja az ínyenc olvasóközönséget a Globalista Konyha. A Főzünk ...

Twentysix Budapest
Őserdő nyílt a belvárosban

Őserdőre emlékeztet a Király utca legújabb közösségi tere. A botanikus kertet idéző udvarban a ...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Aug 14

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Aug 14

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Budapest

    

Partnereink
Facebook